Merhaba. Sacinizin uzunlugu bilmiyorum ama goze alabildiginiz kadar uclarindan temizleyin saclarinizi. Dus sonrasi arhan yada keratin yagi tavsiye ederim islak saca. Cunku surekli nemli tutmalisiniz kopmalari min indirmek icin. Onun disinda dax supergro hem hizli sac uzatiyor hem de toparliyor saci ben uzun zamandir kullaniyorum. Sacinizi asla kuruyken taramayin ve tararken cok nazik davranin. Yandigi icin sekil almiyordur buyuk ihtimal yani isi kullanmayin dicem ama dogal halini tahmin edebiliyorum. Benim uzun yillar once yanmisti siyah sactan donerken. Yine de kullanmamaya calisin. Dalgali yapicaksaniz sac sosisi kullanabilirsiniz. Duz yapicaksaniz sacinizi kucuk renkli tokalarla iki yandan araliklarla toplayin ve o sekilde yatin. Sabah duze cok yakin oluyor hafif su dalgasi gb oluyor. Cok uzuluyorum bu sac yanmasi olayina ya hepimiz okadar seviyoruzki saclarimizi.. ben iki yil once baya kisa kestirmistim cok saglikli saclarim.sadece boya var, ama kisa olmasi bile beni okadar uzmustuki cok sukur uzadi. Heleki yanma kopma nasil moral bozar.. uzmeyin kendinizi cok da kisa kesmeyin iyice psikolojiniz bozulmasin. Bakimla biraz daha toparlanir bence. Ayni boyda tutup uzadikca uclari temizlersiniz..