Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı allahım çıldıracağım..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Yanmış saç, ıslakken hamur gibi olur, yanmanın derecesine göre çok yandıysa çektiğinde kopar, fazla yanmadıysa kopmayabilir ama ıslakken hamur gibi olur saç; kuruduktan sonra da çalı gibi sert. Anlattığınıza göre saçlarınız yanmış
Ama kopmuyorsa endişelenmeyin, toparlanır.

Yokhamur gibiliğide geçti ama kestirsemde bi ay sonra uçlar gene ufak ufak krılıyor yoluk gibi duruyor saç ister istemez,bide uçları cidden cok sert kuruttuktan snra dipten parıl parıl saç uzuyo 2 3 cm ama boya bakınca değişmiyor çnkü kırılıyor sanırım o sarı kısmlardan kurtulmadan bu durumdan kurtulamıcam :/ off nerden bulştm bu işe bilmiyom ki ben hayatım boyunca sarısın olamıcammı yani yada sürekli fönlü gezmek lazımki o uçlar bakımsız durmasın ;(

Maalesef röfle, balyaj işlemleri sonucu saç uçları sert sert oluyor. Saçlarınız hep bakımlı olmak zorunda. Serumlar yağlar onarmaz ama o pürüzlü görünümü gizliyorlar en azından. Ben de uçlarıma ışıltı attırmak istiyorum ama bu sebeplerden dolayı cesaret edemiyorum.

Sirkeli su ile durula guzel bir sac serumu al ben neva keratinli 7 effect serumu kullaniyorum.cok guzel. Haftada bir yumurta aki bir gun de yag karisimi yap. Bi de restorex bakim kremi onu da dio ve uclara sur bekle on dk Kisa sürede kurtarirsin saclari. Benim de uclarim sari boyalı ve yipranmisti ama artik sac kurutma makinesi ile kurutmasam bile yumusak duruyor

Yilda bir defa da keratin bakimi yaptırıyorum ama onu da iyi bir yere yaptir.kullandıkları markayi sor kotu kokmayan bir marka var adi ne unuttum .ve maşalattirma islem esnasında. Kimisi bakim diyip brezilya fonu yapiyor

Canım geçmiş olsun . Ben de aynı durumu yaşamıştım. Renk kötü değil ama saçlarım yanmıştı. Yikayinca kurumak bilmiyordu. Ben katkısız keratin yüklemesi yaptım evde kendim. 3 seans yapılıyor ama tek seansta en azından kurumama sorunun düzeldi. Sanırım marka adı vermek yasak. Google aratirsan mutlaka bulursun. Umarım en kısa zamanda düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…