- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.545
- 133
- Konu Sahibi Portakal Evvie
Tarçın bakır yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba asırı yıpranmış saç ile yanık saç arasında fark varmı acaba? Yani iki hafta önce oryelle acılan sacım yandımı yoksa zaten ypranmış olan sacım iyicemi yprandı anlayamıyorum kuaföre sorsam yanmadı diyor uçları cok yıpranmış diyor sadece ama ilk bi hafta hamur gibiydi saçlar ama cekince ele falan glmiyordu uçlar kurutunca tiftik tiftik sert ve kırıklar çat çat dökülüyo elledikçe,ama öyle saçı cekince saç glmesi kopma vs de olmuyor,iki haftadır yağ vs maske bakmlarıyla bu aralar o hamurlaşmada azaldı benim saçlarım yanmış mı ki acaba ((((((( kırıklarını aldırsam düzelir diye ümit etmek istiyordum ama
Yokhamur gibiliğide geçti ama kestirsemde bi ay sonra uçlar gene ufak ufak krılıyor yoluk gibi duruyor saç ister istemez,bide uçları cidden cok sert kuruttuktan snra dipten parıl parıl saç uzuyo 2 3 cm ama boya bakınca değişmiyor çnkü kırılıyor sanırım o sarı kısmlardan kurtulmadan bu durumdan kurtulamıcam :/ off nerden bulştm bu işe bilmiyom ki ben hayatım boyunca sarısın olamıcammı yani yada sürekli fönlü gezmek lazımki o uçlar bakımsız durmasın ;(Yanmış saç, ıslakken hamur gibi olur, yanmanın derecesine göre çok yandıysa çektiğinde kopar, fazla yanmadıysa kopmayabilir ama ıslakken hamur gibi olur saç; kuruduktan sonra da çalı gibi sert. Anlattığınıza göre saçlarınız yanmış
Ama kopmuyorsa endişelenmeyin, toparlanır.
Yokhamur gibiliğide geçti ama kestirsemde bi ay sonra uçlar gene ufak ufak krılıyor yoluk gibi duruyor saç ister istemez,bide uçları cidden cok sert kuruttuktan snra dipten parıl parıl saç uzuyo 2 3 cm ama boya bakınca değişmiyor çnkü kırılıyor sanırım o sarı kısmlardan kurtulmadan bu durumdan kurtulamıcam :/ off nerden bulştm bu işe bilmiyom ki ben hayatım boyunca sarısın olamıcammı yani yada sürekli fönlü gezmek lazımki o uçlar bakımsız durmasın ;(
Canım geçmiş olsun . Ben de aynı durumu yaşamıştım. Renk kötü değil ama saçlarım yanmıştı. Yikayinca kurumak bilmiyordu. Ben katkısız keratin yüklemesi yaptım evde kendim. 3 seans yapılıyor ama tek seansta en azından kurumama sorunun düzeldi. Sanırım marka adı vermek yasak. Google aratirsan mutlaka bulursun. Umarım en kısa zamanda düzelir.Merhaba arkadaşlar evde saçımı tarçın bakıra yapmak için palette yoğun renk açıcı sürdüm herşey güzeldi. açıldı etti felan filan derken bazı yerler siyah kaldı tabi haliyle arkadaki saç uçlarından başladığım için bide eskidende yanmış saçlarım vardı kestirip düzeltim derken ikinci kez yanmaz mı bakır boyadan sonra saçlarım tuhaf tuhaf hareli siyahlı bakırlı sarılı oldu çıldırıcam ağlıyorum dışarı çıkamıyorum boya ile boyayıcam korkuyorum ıslakken saçımı tutup çektiğimde elime geliyor. Bir yardım edin allahım ağlamaktan helak oldum. yakınlardaki kuaföre şapka takarak gidip sordum dedi saça botoks yapmamız lazım felan olaplex kullanıcam ama çokta güvenmiyorum o kuaförede 100 tl ye yaparım boyamasınıda botoksunuda napıcam çok kararsızım bu saçla hayatta dolaşamam lütfen yardım edin..