Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı allahım çıldıracağım..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Portakal Evvie

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
4
0
1
30
Merhaba arkadaşlar evde saçımı tarçın bakıra yapmak için palette yoğun renk açıcı sürdüm herşey güzeldi. açıldı etti felan filan derken bazı yerler siyah kaldı tabi haliyle arkadaki saç uçlarından başladığım için bide eskidende yanmış saçlarım vardı kestirip düzeltim derken ikinci kez yanmaz mı bakır boyadan sonra saçlarım tuhaf tuhaf hareli siyahlı bakırlı sarılı oldu çıldırıcam ağlıyorum dışarı çıkamıyorum boya ile boyayıcam korkuyorum ıslakken saçımı tutup çektiğimde elime geliyor. Bir yardım edin allahım ağlamaktan helak oldum. yakınlardaki kuaföre şapka takarak gidip sordum dedi saça botoks yapmamız lazım felan olaplex kullanıcam ama çokta güvenmiyorum o kuaförede 100 tl ye yaparım boyamasınıda botoksunuda napıcam çok kararsızım bu saçla hayatta dolaşamam lütfen yardım edin..

İyi bir yerde yaptır yaptircaksan saçında dinlenmesi lazım ben dipe yapmamistim uçlara açıcı yaptım Saçim yandi gibi sündü kuaföre hiç gitmedim çikolata rengi yapıp diple aynı yapıp uçlardan kırıkları kestirip bakımlà yağlar ile düzeldi

Canım peki sac rengin neydide cikolata rengi yaptinda kapadi benim ki bakır kaparmi ki

Evde zeytinyağı+sirke ile bakım hazırlayıp saçınıza sürün bu gece saçınızda kalsın. Maya varsa maya ile bakim yapin. Tekrar boyamadan önce 1 corba kaşığı zeytinyağını tarakla tüm saciniza yedirin. Amonyaksiz boya ile boyayin

Canım peki sac rengin neydide cikolata rengi yaptinda kapadi benim ki bakır kaparmi ki

benim saçta bicok renk gördü tarçın bakır dahil canım ama çikolatadan önce de ben koyultmustum sonra yalnizca alt uclari açayım dedim begenmeyince kapadım ama Uçlar yıpranmisti çok dediğin gibiydi o keratinlerde çok işe yaramıyor sonuçta bu acicilar saçin anatominisini çok bozuyor ya yapma yani benim dip saçım hiç açıcı görmedi mesela her rengide yaptım saçım zarar gormedi hiç yanmadi zaman aşamalı her renkte tutmuştu çikolata kapatır bakıri canım ayrıca..

Canım amonyaksız boya ile sacım boya tutarmi sonucta yipranik ya bide zeytin yagi suruncede ayni sorun olmaz mi

Ay hadiii vallah bir gun renklerle kel kalicam ben aman yarabbi allah korusun ama bundan sonra tobeliyim boyamam birde saç kesimi felan cok soyleniyor saçlarima kiysam mi bilemiyorum daha yeni yeni uzamaya baslamislardi

Ay hadiii vallah bir gun renklerle kel kalicam ben aman yarabbi allah korusun ama bundan sonra tobeliyim boyamam birde saç kesimi felan cok soyleniyor saçlarima kiysam mi bilemiyorum daha yeni yeni uzamaya baslamislardi

yoo uçlardan aldirirsin düzenli illla kisacik kestirmene gerek yok ki onemli olan suan sacinin bi renk durması o Hareli görüntüden çıkması cnm Botoks iyi diyorlar ama hiç denemedim buarada şuanki saçımda cikolata yaptım ama senin gibi bakır sevdiğim için kahve bakır da kattim karisim yaptim tatlı bir kahve çikolata elde ettim memnunum çok.

olaplexin hicbir farkı yok kızkardesim olaplexle actırdı suan sacları yanmıs durumda her halukarda acıcı iste isim veriyorlar oyle yanmaz diyorlar ama yanıyor

Merhaba asırı yıpranmış saç ile yanık saç arasında fark varmı acaba? Yani iki hafta önce oryelle acılan sacım yandımı yoksa zaten ypranmış olan sacım iyicemi yprandı anlayamıyorum kuaföre sorsam yanmadı diyor uçları cok yıpranmış diyor sadece ama ilk bi hafta hamur gibiydi saçlar ama cekince ele falan glmiyordu uçlar kurutunca tiftik tiftik sert ve kırıklar çat çat dökülüyo elledikçe,ama öyle saçı cekince saç glmesi kopma vs de olmuyor,iki haftadır yağ vs maske bakmlarıyla bu aralar o hamurlaşmada azaldı benim saçlarım yanmış mı ki acaba ((((((( kırıklarını aldırsam düzelir diye ümit etmek istiyordum ama

Çok fark yok ikisinden de hayır gelmiyor pek :)
Ben resimle anlatayim size.

Bu benim saçlarımın yanmış hali. Renk almıyor ve berbat duruyordu.

Bu da düzelmiş hali

Uçları çıkmamış ama baya düzeldi

Son düzenleme:
Resminizde hiç belli olmuyor ama benimkide şöylee uçlar tüy gibi kırılmktan artk saçak saçak olmuş hala kestirmedimde zaten kısa saçlarım bütün sarıları kestrrsem mafolurum ben (((((

Eklentiler

• IMG_2241.JPG
    72,1 KB · Görüntüleme: 255
Resminizde hiç belli olmuyor ama benimkide şöylee uçlar tüy gibi kırılmktan artk saçak saçak olmuş hala kestirmedimde zaten kısa saçlarım bütün sarıları kestrrsem mafolurum ben (((((
Doğal hali bu yani korkumdan fön falan yapamıyorum,çalı süpürgesi gibi geziyom artık

Doğal hali bu yani korkumdan fön falan yapamıyorum,çalı süpürgesi gibi geziyom artık

Dokunmadan yanmış mı yanmamiş mi anlayamam ancak baya yıpranmış belli. Uzadıkça kestirirsiniz. Fönle falan normal durur. Ama bakım yapin mutlaka.
Ben e vitamini aldım bu balik hapi gibi olanlardan delip onları ekledim zeytinyagi ve sirkeye. 1 ayda topladı çok iyi geldi. Cilde de cok iyi geliyor goz altim falan düzeldi mimik kirisikliklari çok azaldi

Elleyince bildiğiniz çatır çatır kuru sert saç Bnde b e bemiks vs ampüller aldım başlıycam bu hafta içi,haftada 1 yapmam yeterlimi? Bide cilde iyi glmesi saça sürmekle mi alakalı yoksa cildinizede mi sürdünüz?

Yok cildime de sürdüm tabi :) ama zeytinyağı ile birlikte sürmedim direkt hapın içindeki sıvıyı sürdüm.
Haftada 1 ya da 2 yeterli bence

Teşekkür ederm verdiğiniz bilgiler için :) saçıma onu sür bunu sür bu seferde saçlar manyak olcak diye korkar oldum sanırım haftada 2 farklı kür bakımı yeterli olucaktır ,ilki vitaminlerle olan birde dax supergro kullanmayı düşünüyorum herhlde yeterli olur ikisi cnkü su son iki haftadr nerdeyse hergün yagladım sacımı farklı farklı bi sürü şey denedim iyice sapıtcak saçlarım diye korktum hoş yumşadımı yumşadı daha düzeldi ama bu seferde hergün duş almaktan saç gene kuruyor yada yagları akıtmak için daha cok sampuan kullanıyorum boya falan kalmadı kafamda akıyorr tekrar boyatamamda yakın süreçte valla hem saçlarım hem ben piskolojimiz bozuldu manyak olduk bu oryel ombre vakası yüzünden

Dax ı duymadım hiç şimdi bir sey demiyim. En güzeli bence doğal olan. Benim saçlarıma doğal şeyler iyi geliyor daha doğrusu: ) evet sık sık yıkamak da kötü hatta bence sadece bakımdan sonra yıkayın. Suyu bol şampuanı az kullanarak akıtmaya çalışın yağları.
İnşallah düzelir kısa zamanda.
Sarı saç gercekten cok guzel
Ve çok zor malesef..

Bayan kuaforu olarak saclariniza cok yazik ediyosunuz
Evet cok pişmanım kestirdim ama hala uçlar süpürge gibi gelio şekle girmiyo,renk güzel hoşta bin pişmanım fönsüz cok fena e fön yapsam iice beter olucak zamanla valla napcagımı şaşırdm üzülüyorum ((( boyle güzel parl parıl sarı saçlıları görünce içim gidiyo artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…