• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yanarmı sizce?

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar benim saç rengim sarıydı sonra bir çılgınlık yapıp siyah yaptım beyaz tenli yeşil gözlüyüm şimdide şu kavak yellerinde aslı varya koyu kestane o renge dönmek istyrm sizce o renge dönersem saçlarım yanarmı aranızda bilen varmı böyle şeyleri ya:59:o renge illa oreal le mi dönülür hiç yaptıran varmı

Son düzenleme:
cnm sarı üstüne boyanan renkler genelde ilk boyamada tutmaz we akar ama sen siyah yapmışsın we açtırmadan olmaz malesef bu işlemi az zararla kurtarmaya çalışmayı denesende saçın yıpranır biraz bekle baktın siyah renk akıyor açılıyor ozaman istediğin renge dönersin ama zor gibi :/

sacını siyah yapalı ne kadar süre geçti?
eger sacın cok kötü durumda değilse yanmaz.ama önce sen beyaz sabunla saçını mümkün oldugunca akıt ve sabun kurutacagı icin badem yagıyla bakımını da yap.ondan sonra hafif bi açma işlemiyle o rengi elde edebiliirsin..

saçların açılmadan siyahtan başka renge dönmen mümkün değil
yanmasa bile çok yıpranır
ama bakımlarla falan toparlayabilirsin boyadan sonra renginde sabit kalırsan toparlar saçların

saçlarımı 2 gün önce boyattım şöyle bir durum var dipleri siyah büyük bölümü diğer bölümüde açık siyah yani koyu kahve gibi oldu yani yarısı açık renk gibi kızlar ne yapmam lazım saçlarımşu an yumuşacık ama kuaför açarsam kopar saçın dio korkuttu beni ama siyahta olmak istemiyorum koyu kahve yapmak istyrm kızlar ya moralim sıfır:59:

Back