Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yanar mı?

rabia3941

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
255
214
133
Niğde
Arkadaşlar merhaba
sanırım saçlarımı mahvettim saçımın önceki rengi mavi siyahtı ama epey akmıştı.dün açıcı uyguladım bazı yerleri kızıl bazı yerleri sarı oldu tabi çoğunluk siyah olarak kaldı.Bende onun üzerine lal kızılına boyadım ama saçlarımın dipleri kızıl.çoğunluk yine siyah aralarda da tutam tutam kızıllıklar oldu iğrenç oldum aynaya bakamıyorum,hemen gidip böğürtlen siyahı boya aldım ama sizce aradan 24 saat geçti daha saçlarım yanar mı?bu şekilde asla işe gidemem çok kötüyüm saçlarımı yıllardır boyarım ilk defa böyle salakça davrandım.Fikir sahibi olanlardan acilen cevap bekliyorum lütfen

canım siyaha boyama bence kakao kahve falan al, hem gölgeli durur hem de kahverengiden dönüşü kolay olur. kahverenginin en koyusu kakao kahveydi galiba en koyusuna boya... işten bir iki gün izin al istersen biliyorum şu anki durumunu. anlayabiliyorum geçen sene benim de başıma buna benzer olay gelmişti. evde açınca mahvoluyor zaten. ve kesinlikle ama kesinlikle açmaya diplerden başlamamak gerekiyor... malesef kötü tecrübelerle öğreniyoruz. canım saçını dinlendirmen lazım ama yok kesinlikle çıkamam diyorsan kızlar besin takviyesinden bahsediyorlardı bi ara sitede istersen ben bilmiyorum. ve aktarcıya koş, çam terebentin mi dersin, çrek otu yağı mı dersin(kırıkları azaltıyor), badem yağı falan al banyodan önce saç diplerine sür, ayda bir de uçları aldırmayı unutma çabuk toparlasın die. geçmiş olsun canım sıkma canını kökü sende:)

teşekkür ederim canım cevabın için .hiç kimse cevap vermeyecek sanmıştım:)ahhh sorma işten izin alma gibi bir şansım yok maalesef.Öğretmenim ve tam teftiş dönemindeyiz(durumum vahim yani:))bugün okula gittim velilerin gözü saçıma kayıyor ama bişey söyleyemiyorlar:)arkadaşlarım çok kötü değil balyaj gibi duruyor dediler ama ben pek inanmak istemedim açıkcası:)hayırlısı bakalım.Haklısın aslında kökü bende üzülmeye değmez ama ilk defa saçlarımı uzatmaya çalışıyordum,şimdiye kadar hep omuz hizasında idi.epey uzatmıştım şimdi.Bir de saçlarım çok iyiydi ya güçlüydü yani(kör ölür badem gözlü olur gibi bişey oldu ama)iyi akşamlar tekrar teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…