Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım Ve Ben ... Offf :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Kızlar bana yardım edin lütfen inanın artık bu konudan dolayı bazen ozgüven eksikliği bile yasıyorum. Kım istemez sacları cok sağlıklı gorunmesini?

Gelelim saçlarımın sorununa:
Benim saçlarım diplerde yağlı (bir gün yıkamayayım ertesü gün yağlanıyor) e saç uçları orta kısımlar da kuru ve pek çok zaman elektirikleniyor kabarıyor boyle oluncada yıkamak zorunda kalıyorum diplerle dengelenmesi icin ama benim istediğim bu değil saclarımın canlı gorunmesini istiyorum kızlar.. :( saçlarımda hiç boya yok oncesinde de boya kullanmadım hic kimyasal islem gormedi. Sac düzlestirmek masa yapmak yanından bile geçmem korkuyorum saclarım zarar görürde daha kötü olur diye kullanmıyorum bile ve saçlarıma da cok sık fön cektiren biri değilimdir çok nadir yani ..

Saçlarım ince telli (kurumu yağlımı cözemediğim bir durum cünkü dipler yağlı kalan kısım kuru) kızlar bana akıl verin bu sorunu yasayanlar cözenler benimle aynı durumda olanlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen yorumsuz bırakmayın :( :KK61::KK61::KK17:

Sac kremi kullaniyor musun bilmiyorum ama kullaniyorsan diplerine sürme, durulanan olsa bile dibine surmemeye calis.

Kuru sampuanlar var özellikle batiste markasi gun icinde yaglaninca dibine ondan sık. Ben kullanmama taraftariyim ama madem cok sık yaglaniyor onu deneyebilirsin.

Uclari kuruysa yumuşamasi ve parlaklik kazanmasi icin elseve mucizevi yag kullanabilirsin. Hemen hemen herkes memnun.
Ben de 2 gunde bir saçımı yikarim ama cok sık yikamak iyi degil. Sac alisiyor daha cabuk yaglaniyor. Evde bulundugun gunler yikamamaya çalış

benimde aynı öyle,diplerde oluyor yağlanma yıkayıp kurutunca saç uçları kuru elektriklenmiş duruyor:KK43:

Kremli şampuan kullanıyorsanız kullanmayın, onun yerine kremsiz aktarlarda satılan bitkisel şampuanlar var. Bendede aynı sorun vardı 2 yıldır bu şekilde baya çözdüm bu sorunu. Örneğin 1 şişe sarımsak şampuanı kullanmışsami bir dahaki sefere lavanta, bidahakine ısırgan vs.. diye devam eder, yani aynı şampuana devam etmem. Saç kremi yerine saç maskesi yine doğal bişeyse gözüme kestirdiğim kafama yatan onu kullanırım. Saç maskesini saç boyasından sonra talimatına göre kullanıyorum, normalde ayda 1 defa. Saç uçlarının aşınmaması için yine maske kullanabilirsiniz her banyodan sonra ama sadece uçlara, yada doğal krem kullanın. Denemenizi öneririm.

Yıkanırken en baditi kesinlikle diplere krem sürme canım ama kuru elektriklenen kısımlara sür ve nemliykende durulanmayan saç kremi al ve kullan ;) bide nemliyken sürülen bakım ürünleri oluyor onları araştır

Kremli şampuan kullanıyorsanız kullanmayın, onun yerine kremsiz aktarlarda satılan bitkisel şampuanlar var. Bendede aynı sorun vardı 2 yıldır bu şekilde baya çözdüm bu sorunu. Örneğin 1 şişe sarımsak şampuanı kullanmışsami bir dahaki sefere lavanta, bidahakine ısırgan vs.. diye devam eder, yani aynı şampuana devam etmem. Saç kremi yerine saç maskesi yine doğal bişeyse gözüme kestirdiğim kafama yatan onu kullanırım. Saç maskesini saç boyasından sonra talimatına göre kullanıyorum, normalde ayda 1 defa. Saç uçlarının aşınmaması için yine maske kullanabilirsiniz her banyodan sonra ama sadece uçlara, yada doğal krem kullanın. Denemenizi öneririm.
bu sampuanları nereden alıyorsunuz ve fiyatları nelerdir

Sac kremi kullaniyor musun bilmiyorum ama kullaniyorsan diplerine sürme, durulanan olsa bile dibine surmemeye calis.

Kuru sampuanlar var özellikle batiste markasi gun icinde yaglaninca dibine ondan sık. Ben kullanmama taraftariyim ama madem cok sık yaglaniyor onu deneyebilirsin.

Uclari kuruysa yumuşamasi ve parlaklik kazanmasi icin elseve mucizevi yag kullanabilirsin. Hemen hemen herkes memnun.
Ben de 2 gunde bir saçımı yikarim ama cok sık yikamak iyi degil. Sac alisiyor daha cabuk yaglaniyor. Evde bulundugun gunler yikamamaya çalış
teşekkürler tatlım soylediklerini dikkate alıcam

İstediğiniz her baharatçıda bulabilirsiniz, ben mecitefendi ve fiyto kullandım son olarak.. Daha adını hatırlamadığım bir çok ürün :KK48: Ama şimdi yağlanma olması gerektiği gibi 2-3 günde başlıyor, saçınızı yıkadığınızdaki yıkama şeklide önemli, saçınızı soğuğa yakın ılık yıkayıp durulayın, bu arada şampuan fiyatları 12- ile 20 Tl arasında, eşimle kullandığımız ayrı olduğundan 1 aydan fazla gidiyor şampuanım, saçım uzunluk olarak omuz aşşağası.. Yani uzun sayılır..

saç kremi asla kullanmam yaglandırır diye
Canım sen dipler hariç kuru olan kısımlarına sür gene en azından durulanmayan saç kremi al nemliyken sık uçlarına elektriklenmeyi engellersin zaten saç dipten yağlanıyor kuru kısımlarıda hiç bişey kullanmafığından daha kötü oluyor ;)

Sabredin ve en azindan bir 5 gun yikamayin, sonra gene 5 gun yikamayin, sonra 4-3 derken 3 gunde sabitlenecek gorursunuz. Yag dengesini bozmussunuz, siz yikadikca kisir dongu daha da cabuk yaglanir gittikce, yarim gunde bir yikayan var, yapmayin.

Kızlar bana yardım edin lütfen inanın artık bu konudan dolayı bazen ozgüven eksikliği bile yasıyorum. Kım istemez sacları cok sağlıklı gorunmesini?

Gelelim saçlarımın sorununa:
Benim saçlarım diplerde yağlı (bir gün yıkamayayım ertesü gün yağlanıyor) e saç uçları orta kısımlar da kuru ve pek çok zaman elektirikleniyor kabarıyor boyle oluncada yıkamak zorunda kalıyorum diplerle dengelenmesi icin ama benim istediğim bu değil saclarımın canlı gorunmesini istiyorum kızlar.. :KK43: saçlarımda hiç boya yok oncesinde de boya kullanmadım hic kimyasal islem gormedi. Sac düzlestirmek masa yapmak yanından bile geçmem korkuyorum saclarım zarar görürde daha kötü olur diye kullanmıyorum bile ve saçlarıma da cok sık fön cektiren biri değilimdir çok nadir yani ..

Saçlarım ince telli (kurumu yağlımı cözemediğim bir durum cünkü dipler yağlı kalan kısım kuru) kızlar bana akıl verin bu sorunu yasayanlar cözenler benimle aynı durumda olanlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen yorumsuz bırakmayın :KK43: :KK61::KK61::KK17:

ısırgan otu suyunu fıs fıs olan bir şeyin içine koy, saçlarını yıkadıktan sonra sık kurut kokusu falan olmuyor zaten, yağlanmaya iyi geliyor ince telliyse kalınlaştırıyor, bilmiyorum ben sevmiştim uyguladığımda

kimse soylememis ama yedikleriniz de onemli. butun denemeleriniz de basarisiz olursa bir cilt doktoruna gidin mutlaka. o size hem yeme aliskanliginizi hem cilt bakiminizi nasil yapacaginizi anlatacaktir.

benim saçım da fazla yağlı olmamasına rağmen, her gün yıkamaya alıştırdığım için bir gün yıkammadığımda hemen yapış yapış görünüyor :( Ben de alıştığım için sanırım bir sabah yıkamasam tüm gün rahatsız oluyorum. Bu sebeple çok araştırdım ne yapabilirim diye. Yorumlarda okudum, bir arkadaş da önermiş, kuru şampuan.. Kesinlikle işe yarıyor. Daha dolgun ve canlı gösteriyor. Fazla yağı da almış olur. Bence mutlaka kullanın. ben birkaç marka denedim. Şimdi bunu kullanıyorum ve memnunum.
https://www.vanilyaclub.com/urun/2170/toni-guy-kuru-sampuan-dry-shampoo

benim saçım da fazla yağlı olmamasına rağmen, her gün yıkamaya alıştırdığım için bir gün yıkammadığımda hemen yapış yapış görünüyor :KK43: Ben de alıştığım için sanırım bir sabah yıkamasam tüm gün rahatsız oluyorum. Bu sebeple çok araştırdım ne yapabilirim diye. Yorumlarda okudum, bir arkadaş da önermiş, kuru şampuan.. Kesinlikle işe yarıyor. Daha dolgun ve canlı gösteriyor. Fazla yağı da almış olur. Bence mutlaka kullanın. ben birkaç marka denedim. Şimdi bunu kullanıyorum ve memnunum.
https://www.vanilyaclub.com/urun/2170/toni-guy-kuru-sampuan-dry-shampoo
ben çözdüm sorunumu canımm :))) cok şukur. Saçlarımı dayandım ve 3 gün boyunca yıkamadım yağdan şıkır şıkır olmuştu artık düşün sonra saclarımı dusa girdim ve ılık suyla masaj yaparak sampuanladım 1 bucuk kez ve dustan cıktım gayette güzel temizlendi normalde 2 den 3 den aşşagı sampuanlama kurtarmıyordu neyse ertesi gün saclarım gayet kuruydu :) şaşkınlıktan ben donuyorum tabi baktıkca artık 3 güne bir yıkıyorum ve gercekten ise yaradı artık saçlarım cok cabuk yağlanmıyor ve eski sağlığına kavuşuyor çok sükür kızlar saclarınızı hergün yıkamayın gercekten saca inanılmaz zarar veriyor

ben çözdüm sorunumu canımm :))) cok şukur. Saçlarımı dayandım ve 3 gün boyunca yıkamadım yağdan şıkır şıkır olmuştu artık düşün sonra saclarımı dusa girdim ve ılık suyla masaj yaparak sampuanladım 1 bucuk kez ve dustan cıktım gayette güzel temizlendi normalde 2 den 3 den aşşagı sampuanlama kurtarmıyordu neyse ertesi gün saclarım gayet kuruydu :) şaşkınlıktan ben donuyorum tabi baktıkca artık 3 güne bir yıkıyorum ve gercekten ise yaradı artık saçlarım cok cabuk yağlanmıyor ve eski sağlığına kavuşuyor çok sükür kızlar saclarınızı hergün yıkamayın gercekten saca inanılmaz zarar veriyor
harika, sevindim. Ben de gün aşırı yıkamaya başladım bu arada. 3 gün dayanamam diye düşünüyorum :)

Back