Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım uzamıyor..

seastar6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
9
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.16 yaşındayım.Saçlarım için hergün düzleştirici kullanıyorum.Dalgalı saç seviyorum ama uzun saçlarda hoş duruyo gözüme :) Belime kadar gelse saçlarım hiç düzleştirmicem ama biraz daha uzamasını istiyorum saçlarımın.Saçlarım sırtımın biraz daha üstünde yani kısada değil uzunda :) Saçlarım hiç uzamıyor..Hala aynı boyda ben belime kadar gelsin istiyorum.Düzleştiriceden vazgeçemiyorum saç kırıklarım çok var.Uçları çok kırık.Kestirmeye kıyamıyorum Ama saçımı düzleştirmediğim zamanlar oluyo.Saçlarım bi uzasa çok mutlu olucam :) Ayrıca saçlarıma saç kremi sürmediğimde çok pütür pütür.Elidorun saç kremini sürünce duştan sonra yumusacık güzel oluyor.Bana önerileriniz varmı saçım için?

cok SIK duzlestirirsen tabi uzamaz, uzasada hos durmaz birsuru kirik oldugu icin... biraz kendi haline birak, sitede birsuru bakim kuru var onlardan birini uygula sacin sagligina kavussun. :)

Konu açacağına siteyi biraz incelesen neler bulursun neler... Senin bütün dertlerine çözüm burada azıcık araştır. Turplu su, sinameki, sarımsaklı şampuan, sığır iliği, lavanta kürü vs. Aynı zamanda saç şekillendirmeyle ilgili konu da çok. Biraz bakarsan bulursun bunlarla ilgili konuları...

Saçlarına eziyet etme bırak dinlensinler...Uçlarından da azıcık kestir. Kısalmasını istemiyorsun ya bunu özellikle belirt kuaförüne, saçlarımı kısaltmaya gelmedim de, biraz kırıkları gitsin

kırık varsa uzamaz uzarsa da bakımsız uzar. saçlarımız uzun olacak diye ucu incelmiş tiftik tiftik bakımsız saçlarla dolaşmak çok komik. saçın güzelse pırıl pırılsa beline kadar olacak. o zaman dikkat çeker. diğer türlü anca görüntü kirliliği. bence once kırıklarından kurtulmalısın. ama epey kısaltırlar seninkini.. çünkü uclarda değildir sadece kırıgın bya vardır tahminimce. cünkü ben sadece boyuyorum hiç bi ısıya maruz kalmadıgı halde kırıkları al dediğimde 6 cm aldı. kırıklar çatallanmalar temizlenince kürlere başla. sitede yazıyor hepsi ve cok etkili ki sanırım herkes övüyor. onları yap. ama bu sure içinde hiç bi dış müdehale yapma. düzleştirme ve maşa gibi. emin ol pırıl pırıl ve up uzun saçların olacak. sadece istemek yetmiyor. bakmak da lazım. hem yasın da küçük ileriye yatırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…