- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
-
Hiç kimse bakmadı mı
bekleyebiliceğim gbi değil gerçekten.. çok kötü gözüküyorum böyle.. artık saçımın yıpranmasını falan düşünemicem saç bakımıyla yağla falan toplarım ben yanıkları..Bende iki sene önce saclarimi actirmistim, ayni senin gibi istedigim renkten cok farkli bir renk tutmustu.
Ayrica banada hic yakismamisti o renk, tabi birde actirdigim icin iyice yipranmisti saclarim.
Bende mecburen bir hafta gibi öyle gezdim, sonra gittim daha koyu bir renge boyattim ama istedigim rengin acik bir tonu olmustu saclarim.
Sonra pes ettim bayagi biraktim, saclarim daha yipranmasin diye bir ay öyle idare ettim.
Bir daha da kuaföre gitmedim, gittim kendime bilindik bir markanin boyasindan aldim ve kendim boyadim.
Simdi memnunum sacimin renginden, bence biraz bekle sacin yoksa daha cok yipranir.
koyu kumral gibi görünüyor foto ama kuaföre koyultmak için gidersen fotodakinden daha koyu bir sonuçla karşılaşabilirsin kapatsın diye siyaha yakın boyayanlar olabiliyor çünkü...
canım gitme kuaföre artık bakssna becerememişler, al kakao kahvesini kendin vur saçına, zaten baya akacak da. bir ay sonra tekrar boyarsın. kuafre vereceğin paraya yazık. kahverengi ucu dibi her türlü kapatıyor, ben de denedim.
kızlar kuaföre güvenip gidiyoruz çok afedersiniz b.... oluyooooohemde çok para gidiyo
en güzeli evde boyamak.
bende dün evde boyattım kız kardeşime o olmasaydıda kendim boyardım...röfle yapmıştım hiç güzel yapamadılar bir dahada gitmedim dahada beter ederler diye.
sorma tatlım yaa bi dünya para verdim.. bu akşam başka kuaföre gidicem yine gidicek.. bidaha kuaför mü tövbeee
kızz koyulaştırmak istiosan çok kolayy hemde evde yapablrsn al köpük boyayı 15 tl zaten o şampuan gibi cok kolay boyanıyo bütün renkleride koyu tutuyo seç güzel bi kumral ,koyu kahve bişi boya gitsn kuaföre bidaha para verme bazılarıc cok becerksz oluyo gercektenn :)
Katılıyoruum :)))
kızz koyulaştırmak istiosan çok kolayy hemde evde yapablrsn al köpük boyayı 15 tl zaten o şampuan gibi cok kolay boyanıyo bütün renkleride koyu tutuyo seç güzel bi kumral ,koyu kahve bişi boya gitsn kuaföre bidaha para verme bazılarıc cok becerksz oluyo gercektenn :)
sorma tatlım yaa bi dünya para verdim.. bu akşam başka kuaföre gidicem yine gidicek.. bidaha kuaför mü tövbeee
Sağolun kızlar dün akşam gittim kuaföre o rengin üzerine kendi boyamama güvenemedim çünkü.. koyu kahve yaptırdım çok şükür saç sorunum bitti şimdilik.. tabi yıpranması dışında.. 1 hafta içerisinde 3 boyama 1 açma 2 fön 1 düzleştiriiye maruz kaldılar çünkü
canım geçmiş olsun...bayabi hırpalanmış saçların.
ama sonuç iyi olsundagüle güle kullan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?