• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarim turuncu oldu

sallagitsinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
960
2
96
Bartın
arkadaşlar nolur yardım edin acil hemde ben yeni katılıorum sizlere güveniyorum saçlarım mahvoldu yaa.siyah saç dan kurtulıyım derken portakal:37: oldum resmen ben napıcam eşim suratıma bakmıyor çok çirkin olmuşsun diyor. öylede oldum saçlarım siyah boya idi kendi saç rengimde siyaha yakın idi ama arık sıkıldım bunaldım değişik olsun dedim hangi akla hizmet ettim bilmiorum kozmetikçideki kızlar röfle setiyle aç sonra boya dediler açtım turuncu oldum sonra açık kumralla sarı doreyi karıştırdım değişik olsun derken beya bi değişik oldum ya ben böyle olsun istemedim kahve olsun derken nutkum tutuldu o düşünceyle gitmemiştim boya almaya ama siyahdan kurtulamıordum napıcam ben neyle kapatacam turunculukları kafam komple turuncu yaaa :37:çikolata kahve falan olurmu nolur bişeyler söyleyin

canım artık elleme ,biraz başını evde eşinden sakla ne bilim saç bandanası falan tak .çok boya kullanmışsın sanki iyice yıpratma kuaföre git danış sonra sakın sen boyama .git onlar halleder .

saçımda hiçbi yıpranma olmadı çok şükür valla kuoförle akşam hemen konuştum 200 tl yaparım mahvetmişsin falan filan birsürü şeyler söledi ufffffffff naptım ben yaaa valla uzun saçlarım var gidip kestirecem çok moralim bozuldu yaaa kafam çingen yaaa yokmu bi boya kapasın yanlış bişi yapmıyım yaa

kuaföre bırakmazsan halledilicek olduğunu sanmıyorum gülüm.
boya falan sürme daha kafana.

bence kuafore falan bence de gıtmeyın..kendınız sac boyası alıp yapın ve rengını bıraz koyulastırın daha ıyı derım..

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Sac Rengi ve Sac Boyama" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Back