• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarım seyrek, uçları kırık düzeltmek için ne yapabilirim?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

yarnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
55
2
48
Konya
merhaba benim saçlarım dalgalı olduğu için düzleştiriyorum hep her gün düzleştirmeden dışarı çıkamıyorum düz saçı sevdiğimden ama öyle yaptığım için saçımın gürlüğü azaldı sanki seyreldi azaldı saç uçlarım hep kırıldı çok kırığım var bunları düzeltmem için neler yapabilirim ?

Ne olursa olsun her gün düzleştirme alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz. Avon'un saç onarım serumları var,onlardan kullanabilirsiniz. 400 ml'lik şampuanınızın içine 5-6 diş sarımsak rendeleyin ve ya aktarlarda satılan Sarımsaklı şampuanlardan edinin. Saçlarınız toparlanır ve gürleşir. Ancak unutmayın bu bakımları ne kadar yaparsanız yapın düzleştirdiğiniz sürece söylediklerimin hiç bir yararı kalmaz,kısır döngü içerisine girersiniz.
Umarım saçlarınız iyileşir,umarım yardımcı olabilmişimdir,kolay gelsin :6:

sarımskalı şampuanların her çeşidini kullandım. bence hepsi hikaye. saçlarının kıymetini bil bence madem alarm veriolar bi müddet ara ver. sen beğenmeyebilirsin ama doğal halini beğenen düz halini beğenenden daha çok insna vardır emin ol. sağlıcakla kal..

sarımsaklı şampuan alacağım sağol canım eğer alamadım diyelim o zaman düzleştirmesem bişey yapmasam eski haline gelirmi gürleşirmi uçları falan kırılmaz demi

sarımskalı şampuanların her çeşidini kullandım. bence hepsi hikaye. saçlarının kıymetini bil bence madem alarm veriolar bi müddet ara ver. sen beğenmeyebilirsin ama doğal halini beğenen düz halini beğenenden daha çok insna vardır emin ol. sağlıcakla kal..

haklı olabilirsiniz ama her saçta aynı etkiyi yapmıyor,yine de saygı duyuyorum düşüncenize ve bence de doğal hali eminim daha güzeldir :)

düzleştiriciye ara verip bakım yap. sarımsağı herkes öneriyor bence mutlaka yararı vardır. ben de kullanıcam.

Son düzenleme:
ben rutin yıkamalarımda sarımsak rendelediğim şampuanımı kullanıyorum,daha ilk yıkamada tepemde küçük saçlar gördüm,ben etkisine inanıyorum

sarımsagın cok etkili olmadıgını söylüyo doktorlar içindeki bi maddeden dolayı deriye zarar verebilcegi söyleniyo onun yerine attarlarra gidip ögrnebilirsiniz gerekli kürleri

öylemiydi bilmiyordum fakat ben sarımsaklı şampuanı aldım kullandım hatta düzenli olarak kullanacağım eğer işe yaramazsa senin dediğini yapacağım

Back