• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım sertleşmeye başladı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nilly.nill

GoNCa
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
145
0
116
Kayseri
Ya ne oldugunu anlamiyorum bayanlar.. Saclarim birden kece gibi olmaya, sertlesmeye basladi.. Sebep ne onu bile bilmiyorum.. Banyodan yikiyorum.. En güzel bicimde yikiyorum, kuruyor ayni sert ve kece gibi.. Özellikle uclari:( Kirik cok az. Kirik olmayan yerlerde bile sertlesme var.. Ve bir bucuk ay falan oldu kestireli sacimii:( Yardim istiyoruum, bayram geliyor ve böyle saclarla cikmak istemiyoruum :( :43:

Eğer saçının dipleri yağlı uçları kuruysa bi doktora danışmanı tavsiye ederim. Karaciğer hastalığının belirtisi bu.
Ayrıca kullandığın şampuanı değiştir, ve saç kremi kullan. Sorun düzelir bence.

ben geçen gün saçıma yaptığım maskeyi anlatayım:
bir su bardağı sıcak suya 2 poşet adaçayı attım. baya demlendi ve su ılındı. içine yarım çay bardağı elma sirkesi ve bir o kadar süt koydum çırptım.1 tanede yumurta kırabilirsin. ben o anda bulamamıştım. o karışımla ilk önce yüzümü sildim. daha sonra banyoda saçıma yedirerek yıkadım. fazla suyu sıktım ve streçle sardım. 2-3 saat beklettim. sonra banyomu yaptım her zamanki gibi. saçımı kuruttuğumda yumuşacıktı. o karışımın verdiği hafif garip bi koku vardı geçmemişti ama sabah kalktığımada o kokuda geçmişti, işe uçuşan ve sonderece parlak, yumuşak saçlarla gittim :nazar:

Back