• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım sapsarııı oldu....:(

cnm bence şu an dokunma kesinlikle.. 1.si alışmak zaman alır kendine süre ver evde falan aç saçlarını ki alışasın.. 2.si saçlarını yıpratıp acaip bi renk elde etme riskin var yani bekle.. ayrıca bence çok hoş gözüküyor.. gözünalışınca belki sen de seversin.. gayet de havalı ve tarz durmuş..

Bence çok güzel olmuş bu renk yüzünede yakışmış ilk kez yaptırdığın için belki şimdi sana tuhaf geliyordur çoğu kişinin isteyipte elde edemediği bir renk bence hoş olmuşsun .

pekı. sızı dınleyıp daha da mahvolmamasnı ıstemedgm ıcın ellemıycem hıc. ınsallah alısırım zamanla . 1 2 ay gecsın hıc olmassa. cok tesekkur ederım bu arada yardımlarınız ve yorumlarınız ıcın

güzelim beğenmediysen kuaförün o çiğliği almak için cila filan atabilir üstüne..resimde gerçekten çok hoş görünüyo..hemen koyu bi renge boyayıp da kapatma bence bunu...cila ile filan güzel, yumuşak bi sarı elde edilebilir..bi sor kuaförüne..

güzelim beğenmediysen kuaförün o çiğliği almak için cila filan atabilir üstüne..resimde gerçekten çok hoş görünüyo..hemen koyu bi renge boyayıp da kapatma bence bunu...cila ile filan güzel, yumuşak bi sarı elde edilebilir..bi sor kuaförüne..

sordum cnm sormam mı. ama dedıkı , sarın yogun oldugu ıcın cıkcak rengı begenmeyeblrsn dedı.artı bugday tenlı oldgum ıcın o sarı da sana yakısmaz dedı.daha kotu olr dedı.o yuzden yaptırmadım. bılmıorm bıde ınsanlarn tepkısı sanrm benı cok bunlttı.herkes cok guzel yakısmıs ama cok sarı ne bılım dıo. ( arkdslarm harıç) TANIDIKLAR FLN.ama beklıycem en azndan kurban bayramına kadr .bu arada cok tesekkr ederm:asigim:

canim bende epeyce zaman once sacimi boyamistim ve cig bir sari olmustu..daha dogrusu bana hic gitmemisti tamamen sapsari sac..bende kumral boya alip, saclarimi tutam tutam boyadim, rofle yapar gibi ama koyu renk ile..harika olmusu, o sapsari halinden kurtulmustum daha yumusak dedigim gibi rofleli gibi olmustu ..sende istersen boyle yapabilirsin..

Son düzenleme:
canim bende epeyce zaman once sacimi boyamistim ve cig bir sari olmustu..daha dogrusu bana hic gitmemisti tamamen sapsari sac..bende kumral boya alip, saclarimi tutam tutam boyadim, rofle yapar gibi ama koyu renk ile..harika olmusu, o sapsari halinden kurtulmustum daha yumusak dedigim gibi rofleli gibi olmustu ..sende istersen boyle yapabilirsin..

pekı 1 kere mı boyadın? yanı benm dıplerde sarı ya. böle bakır fln olan dıye korkuyorumm.:çok üzgünüm:

ama burda cok frklı duruyor.cok çiğ sarı oldu :8

Mükemmeellll ya neresini beyenmedın canım harıka olmus ama tabı snn içine sinmedıyse olmaz en önemlısı snn ne düşündüğün bnde kuaförun gbı dıp boyanı bekle derım cnkı su an yapablcegn en ıyı ıs kuaföru dınlemn olur .buyrunnnnnnnnn

Mükemmeellll ya neresini beyenmedın canım harıka olmus ama tabı snn içine sinmedıyse olmaz en önemlısı snn ne düşündüğün bnde kuaförun gbı dıp boyanı bekle derım cnkı su an yapablcegn en ıyı ıs kuaföru dınlemn olur .buyrunnnnnnnnn

cokk teskrr ederım. bende alısmaya calısıorum mecburen :) korkuyrm daha cırkın olr dıe. cok sarı oldgu ıcın tuaf gelıo bana. kullanamıyorm yanı. ama artık oln olduu. bu bana ders oldu :D :çok üzgünüm:

Bence kesinlikle elleme o güzelim röfleli saçlarına :) Ben de Haziranda röfle yaptırdım ama bildiğin sapsarıydı diplerini de yaptırıyordum fakat sonradan çevrenin söyledikleri aynı senin gibi benim de canımı çok sıkmaya başladı gidip hemen açık kumral yapın bunu dedim :) Kesinlilkle tavsiye etmiyorum, yaza tekrar sarıya döneceğim ve üstelik aynı dediğin gibi git gide yeşeriyorlar kaydirigubbakcemile3 Bu sıralar kendime sarı tonlarından seçmeye çalışıyorum çok çiğ olmayacak gibi :) Anlayacağın, elleme zamanla alışırsın daha beter oluyor sonra :) Ayrıca çok da yakışmış. zemuszemus

ewet ben bıde yanmaaa tecrubesı yasadım yoksa coktan boyamıstım:) teskkr ederm bu arada. alısmaya clsyrm ınsallah kısa surerrrr

cok sarı yanı bole bı acayıp. resımde daha hoş.yaşlı kadınlar gıbı duruyo gercekte.beyaz gıbı garıp bısey.pekı smdı boyatsam ne renge boyatmam lazım.kumral ıstıyodum kuafor zamanla yesıl olur dedı :( su demet akalının sac rengı ne acaba bılıyomusn cnm

demet akalın biliosunuzki uzun bi süre sarı kullandı sonra sanırım çikolata gibi bir renge boyattı ama şuan sarılar kustukça karamel gbi bi renk almış saçının en son hali..

hımm anladım canım ama herkes öle dıo bak uaförnu dınle bnce ıyı sanslar sna tatlım :)opuyorumnanaktan

Back