Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım sapsarııı oldu....:(

udogann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
136
0
116
Erzincan
saclrma 2 hfta once rofle yaptrdım ama hc hos olmadı smdı koyu bı renge daha dogrusu kumral gb bı renge dondurmek ıstıorum. daha once yapan var mıııııı bole bısı nolur yardm edın.ne renge boyatmm lazm senağlama

cok sarı yanı bole bı acayıp. resımde daha hoş.yaşlı kadınlar gıbı duruyo gercekte.beyaz gıbı garıp bısey.pekı smdı boyatsam ne renge boyatmam lazım.kumral ıstıyodum kuafor zamanla yesıl olur dedı su demet akalının sac rengı ne acaba bılıyomusn cnm

veya 1 ay beklesem mı kuaforu dınleyıp.dıpten gelsın öle boya yapalım dedı. 2 haftadr catladım resmen :) sempatiksalakcinni

hayır cnm bilmiyorum demetin saç rengini ama biraz daha bekle saçların yanmasın zarar görmesin belki biraz daha koyulaştırıp bal rengi gibi bi renk yaptırabilirsinboshayallersmile

canım bence guzel olmuş,biraz daha bekle,sqç kendine gelsin o zaman bal köpüğü gibi bir renge boyatırsın,o da aktıkça açık kumral tonlarına dönüşür,ama ben böyle begendım ,öyle dediğin gibi kötü durmuyor sanki????

bılmıyorum cok karrsızım. cok tesekkr ederımmm sızlereee yardımcı oldugunuz ıcın :)

:1rolleyes: cok tesekkr ederım. bu yorunlrnzdan snra en ıyısı ben bı 2 hafta daha beklıyım :) hem sızı hem kuaforumu dınleyıp.

bende böyle bir renk istiyorum ama cesaret edip yaptıramadım.
çok havalı görünüyo :)

bende ılk kez yaptırdım.belkı ondan garıp gelıyor olabılır bana. ama ben kullanamıyorum. yaptırmayı dusunursenız coook ıyı karar verın:) 2 haftadır sacımı acmadım bıle :) acamıyorum ok garıp gelıyor. oyuzden degıstırmek ıstedım. ama kuafor dıpten gelsın bekle dedı.

Aynı şey benimde başıma geldi.çiğ bi sarı olmuştu.evde aynaya bile bakamıyordum.Ertesi gün hemen açık kumral boya alıp boyadım.Süper oldu valla.Hem yıkadıkça röfleler hafiften belli oldu.Çok ta hoş oldu.Bana kalırsa bişey olmaz diyorum.Ama karar senin tabi.Benim saçlar kısa birde.

ya benm saclrm okdr garıp kı. sacmı ısterse 3 4 kere ust uste boyayayım. 2 gun snra frklı bı renk oluyor. daha once bende yaptım onu. acık kumral boyadım .rofle ustune 2 yıl once yesıl oldu uclarım. sonra da sıyaha boyadım cok guzl yandı fön bıle cekılmıyodu. ıste sımdı bu yuzden korkuyorum . ama su sacımdan nefret edıyorummm dıyebılırm.kullanamıyorum cunku. bana gore degılmıs. daha oncekı roflem gayet hos duruyodu. bu acyp bısı boya gıbı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…