- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.843
- 248
- Konu Sahibi BayanBilinmeyen
Merhabalar 2 Sene öncesinde Tanıştığım Yağlar sayesinde saçlarıma daha da aşık oldum.
Saçlarımın kaliteli olduğunu her kuaför mutlaka söyler.. Ama düzleştirici vs aletler sayesinde iyice yıpranmıştı. Ve kestirmek istemiyorum.
İş yerimdeki bir abi sayesinde bazı yağlar ile tanıştım..
Şimdi size Tarifleri vereceğim
Çamterebentin Esansı ( Dökülmeyi Önler, Saç yağlanmasını Önler , Saçları Uzatır)
Tatlı Badem Yağı ( Besler )
Hint Yağı ( Daha koyu ve yogun Renk gösterir)
Susam Yağı ( Parlak Görünmesini Sağlar )
Hepsini bir fısfıslı kutuda karıştırıp saçlarıma sıkıyorum tarayıp yarım saat bekliyorum ve ilk suyunu mutlaka egilip öne doğru akıtın.
Sırtınıza Gelmesin. Benim bir sürü küçük saçım çıktı Ara Makası Attırdım Sanıyorlar ama Hiç Attırmam Ara Makası.
Hiç birini yapamıyorsanız Çamterebentin Esansını Alın ve kendi kapagiyle bir kapak sampuanınıza Dökün her banyo da kullanın çalkalayarak..
Saçların Ucu için
Hindistan Cevizi Yağı
Jojova Yağı
Ozon Yağı
1 şişee Maden suyu (sade)
Yine Bir fısfıslı kutuda hepsini karıştırıp banyo Sonrası Saç uçlarına Uygulanabilecek bir karışımdır..
Tüm Aktarlarda Olur.. Fiyatları pahalı Değil
Herkes Saçlarıma İmrenir. İnşallah işinizi Görür.. :) Büyük Paralar Verip Saç Bakım Maskeleri almaya Hiç Gerek Yok Bence.
Saçlarımın kaliteli olduğunu her kuaför mutlaka söyler.. Ama düzleştirici vs aletler sayesinde iyice yıpranmıştı. Ve kestirmek istemiyorum.
İş yerimdeki bir abi sayesinde bazı yağlar ile tanıştım..
Şimdi size Tarifleri vereceğim
Çamterebentin Esansı ( Dökülmeyi Önler, Saç yağlanmasını Önler , Saçları Uzatır)
Tatlı Badem Yağı ( Besler )
Hint Yağı ( Daha koyu ve yogun Renk gösterir)
Susam Yağı ( Parlak Görünmesini Sağlar )
Hepsini bir fısfıslı kutuda karıştırıp saçlarıma sıkıyorum tarayıp yarım saat bekliyorum ve ilk suyunu mutlaka egilip öne doğru akıtın.
Sırtınıza Gelmesin. Benim bir sürü küçük saçım çıktı Ara Makası Attırdım Sanıyorlar ama Hiç Attırmam Ara Makası.
Hiç birini yapamıyorsanız Çamterebentin Esansını Alın ve kendi kapagiyle bir kapak sampuanınıza Dökün her banyo da kullanın çalkalayarak..
Saçların Ucu için
Hindistan Cevizi Yağı
Jojova Yağı
Ozon Yağı
1 şişee Maden suyu (sade)
Yine Bir fısfıslı kutuda hepsini karıştırıp banyo Sonrası Saç uçlarına Uygulanabilecek bir karışımdır..
Tüm Aktarlarda Olur.. Fiyatları pahalı Değil
Herkes Saçlarıma İmrenir. İnşallah işinizi Görür.. :) Büyük Paralar Verip Saç Bakım Maskeleri almaya Hiç Gerek Yok Bence.