• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım Sağlıklı, Gür Ve Oldukça Uzun.. Nasıl Mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.843
248
Merhabalar 2 Sene öncesinde Tanıştığım Yağlar sayesinde saçlarıma daha da aşık oldum.
Saçlarımın kaliteli olduğunu her kuaför mutlaka söyler.. Ama düzleştirici vs aletler sayesinde iyice yıpranmıştı. Ve kestirmek istemiyorum.
İş yerimdeki bir abi sayesinde bazı yağlar ile tanıştım..

Şimdi size Tarifleri vereceğim

Çamterebentin Esansı ( Dökülmeyi Önler, Saç yağlanmasını Önler , Saçları Uzatır)
Tatlı Badem Yağı ( Besler )
Hint Yağı ( Daha koyu ve yogun Renk gösterir)
Susam Yağı ( Parlak Görünmesini Sağlar )

Hepsini bir fısfıslı kutuda karıştırıp saçlarıma sıkıyorum tarayıp yarım saat bekliyorum ve ilk suyunu mutlaka egilip öne doğru akıtın.
Sırtınıza Gelmesin. Benim bir sürü küçük saçım çıktı Ara Makası Attırdım Sanıyorlar ama Hiç Attırmam Ara Makası.
Hiç birini yapamıyorsanız Çamterebentin Esansını Alın ve kendi kapagiyle bir kapak sampuanınıza Dökün her banyo da kullanın çalkalayarak..

Saçların Ucu için

Hindistan Cevizi Yağı
Jojova Yağı
Ozon Yağı
1 şişee Maden suyu (sade)

Yine Bir fısfıslı kutuda hepsini karıştırıp banyo Sonrası Saç uçlarına Uygulanabilecek bir karışımdır..

Tüm Aktarlarda Olur.. Fiyatları pahalı Değil

Herkes Saçlarıma İmrenir. İnşallah işinizi Görür.. :) Büyük Paralar Verip Saç Bakım Maskeleri almaya Hiç Gerek Yok Bence.

Merhabalar 2 Sene öncesinde Tanıştığım Yağlar sayesinde saçlarıma daha da aşık oldum.
Saçlarımın kaliteli olduğunu her kuaför mutlaka söyler.. Ama düzleştirici vs aletler sayesinde iyice yıpranmıştı. Ve kestirmek istemiyorum.
İş yerimdeki bir abi sayesinde bazı yağlar ile tanıştım..

Şimdi size Tarifleri vereceğim

Çamterebentin Esansı ( Dökülmeyi Önler, Saç yağlanmasını Önler , Saçları Uzatır)
Tatlı Badem Yağı ( Besler )
Hint Yağı ( Daha koyu ve yogun Renk gösterir)
Susam Yağı ( Parlak Görünmesini Sağlar )

Hepsini bir fısfıslı kutuda karıştırıp saçlarıma sıkıyorum tarayıp yarım saat bekliyorum ve ilk suyunu mutlaka egilip öne doğru akıtın.
Sırtınıza Gelmesin. Benim bir sürü küçük saçım çıktı Ara Makası Attırdım Sanıyorlar ama Hiç Attırmam Ara Makası.
Hiç birini yapamıyorsanız Çamterebentin Esansını Alın ve kendi kapagiyle bir kapak sampuanınıza Dökün her banyo da kullanın çalkalayarak..

Saçların Ucu için

Hindistan Cevizi Yağı
Jojova Yağı
Ozon Yağı
1 şişee Maden suyu (sade)

Yine Bir fısfıslı kutuda hepsini karıştırıp banyo Sonrası Saç uçlarına Uygulanabilecek bir karışımdır..

Tüm Aktarlarda Olur.. Fiyatları pahalı Değil

Herkes Saçlarıma İmrenir. İnşallah işinizi Görür.. :) Büyük Paralar Verip Saç Bakım Maskeleri almaya Hiç Gerek Yok Bence.

bi kısmını bende uyguladım kuzum gerçekten işe yarıyor :34: saç kuruluğuma bi çözüm bulamadım ama ben :43: sadece ensedekı saçlar guçsuz diğerlerınde bı problem yok . gliserinli su kullandım ama iki gunde saçlarımı yıkamam gerekti çok yağlandırdı bıraktım. uyguladığı bakım cok guzel kuzum nice sağlıklı saaçlara dielim :16:

Bu tarife ek olarak ben içine argan yağı falan da ekliyorum ve evet saçların dökülmesini kesiyor... Birde benim saçlarım yağlıdır, buna rağmen bu bakımı yaptığımda saçlarım daha geç yağlanıyor...

Bu tarife ek olarak ben içine argan yağı falan da ekliyorum ve evet saçların dökülmesini kesiyor... Birde benim saçlarım yağlıdır, buna rağmen bu bakımı yaptığımda saçlarım daha geç yağlanıyor...
ya bu argan yağını sürekli alıcam alıcam ama piyasadakiler %90 zeytinyagı diyorlar orijinalini bulmak cok zormus. sen hangi markanınkini kullanıyorsun ?

ya bu argan yağını sürekli alıcam alıcam ama piyasadakiler %90 zeytinyagı diyorlar orijinalini bulmak cok zormus. sen hangi markanınkini kullanıyorsun ?

Tatlım google'a argan kozmetik yazarsan karşına argan yağı yüz ve vucut serumu olarak çıkıyor ben bunu saçım harici güneşte çok yandığımda vucuduma,yüzüme falan da kullanıyorum... Tek sorun 50 ml 129 lira :5: Olmazsa olmaz değil elimin altında olduğu için ben bakım yağına ekliyorum yoksa iyi kalite bir zeytinyağıda iş görüyor...

Son düzenleme:
Tatlım google'a argan kozmetik yazarsan karşına argan yağı yüz ve vucut serumu olarak çıkıyor ben bunu saçım harici güneşte çok yandığımda vucuduma,yüzüme falan da kullanıyorum... Tek sorun 50 ml 129 lira :5: Olmazsa olmaz değil elimin altında olduğu için ben bakım yağına ekliyorum yoksa iyi kalite bir zeytinyağıda iş görüyor...
oyş ne kadar tuzluymuş o öyle :31:ben zeytinyagından devam edeyim en iyisi :)) teşekkür ederim canım:16:

oyş ne kadar tuzluymuş o öyle :31:ben zeytinyagından devam edeyim en iyisi :)) teşekkür ederim canım:16:

Rica ederim canım zaten argan yağının zeytinyağından tek artısı içeriğinde daha fazla e vitamini olması, eczaneden evicap alır her bakımda bir balya eklersin olur biter :9:

Hafta Sonu Saçlarımı kestırdım Biraz Kısıldı Normal şartlarda Belimdeydi saçlarım.. Resim eklemiştim geri kaldırdım. Arkadan Perdelerim ve giydiğim bluz belli oluyor Tanıyan olabilir.. Mesaj Sayım 50ye ulaştıgında direk resim atarım özel mesaj olrak..

Bu arada Argan yağı bende kullanıyorum Kuaförümden ALıyorum. Marka Vermek istemiyorum Reklam olmasın. Sadece Saf Argan olmadıgına Eminim ama saçlarıma iyi geliyor Saçlarımı yağlandırmıyor.. Saç uçlarıma sürüyorum.. 1 aydır kullanmaya başladım onu.. Kuaförlerin çok kullandıgı bir marka. Kokusu güzel.

Son düzenleme:
Back