Saç Şekillendiriciler saçlarım (resimli)

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
$SP_A0976.jpg kızlar saçlarımın kendi rengi böyle rengini papatya suyuyla çabilirmiyim acaba? her saçı açmıyormuş sanırım benimkini açarmı acep :)

100 gram ıhlamur

yarım litre su

ben limon ve papatyayla denedim 2 gün üst üste...çok az açılma ve kızıllaşma oldu

sonra geçen ay ıhlamurla denedim 1 saat doğru dürüst durmamama rağmen hemen etkisi belli oldu...

ve o kızıllık turumcusu şey her neyse olmadı saçımda....denemesi bedava:27: ben memnun kaldım ki saçım

konu sahibinden oldukça koyudur ...

Son düzenleme:
100 gram ıhlamur

yarım litre su

ben limon ve papatyayla denedim 2 gün üst üste...çok az açılma ve kızıllaşma oldu

sonra geçen ay ıhlamurla denedim 1 saat doğru dürüst durmamama rağmen hemen etkisi belli oldu...

ve o kızıllık turumcusu şey her neyse olmadı saçımda....denemesi bedava:27: ben memnun kaldım ki saçım

konu sahibinden oldukça koyudur ...

tatlım saça zararı var mı peki ıhlamurun ? papatya yumuşatıyor mesela besliyormuş bide kırmasın saçlarımızı iyice :)

papatya çok etkili bir açıcı değil canım koyu renk olsa belki 1,2 ton açabilir ben denedim hiçbir etkisini görmedim

eğer boya değilse çok güzel açar.....

ama benim gibi 1 saat durma fazla dur....

yalnız kurur kurumaz tekrarla bir kaç defa ...ben öyle yapmıştım...ve saçını tara iyice yedirmiş olursun..

Back