Slm kizlar ben yaklaşık 4 ay önce evde boyama yaptım.. yıllardır yaparım hiç böyle bir şey yaşamadım .. kuaföre çok az boyattım şuana kadar .. bulunduğum ilçe küçücük sayılı kuaför var iyi yapan yerler diğer yerlerden iki kat istiyor doğal olarak .. evde alıp her zamanki gbi yaptim sonuç pişmaniye gbi oldu saçlarım incecik oldu hiç yaşamadım 4 aydır bakıyorum saçlarıma yağlar ,kürler derken kendine anca geldi .. acayip boya istiyor bakımsız duruyor ama gür saçlarım bir sorun yok o konuda .. sizce tekrar boya yaptırayım mi kuaföre ya da kına mi yaptirsam bilemedim .. normalde saçlarım köyü renkti ben evde boyarken çok açık bir renkle boyamistim .. o yüzden olabilir mi ?? Evde kına yapsam ya da köyü bir renge boyasam.ayni şeyi yaşar mıyım ..
Acaba aldığım boya mi bozuktu diyorum.. nerdeyse 12 senedir boyuyorum .. kendim boyarim herkes beğenir .. arkadaşlarıma da boyardim .. neden böyle bır şey oldu bilmiyorum .. şuan bir işlem yapmalı mıyım
Acaba aldığım boya mi bozuktu diyorum.. nerdeyse 12 senedir boyuyorum .. kendim boyarim herkes beğenir .. arkadaşlarıma da boyardim .. neden böyle bır şey oldu bilmiyorum .. şuan bir işlem yapmalı mıyım