E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
bende kestireyemmi deyince heralde sacların baya uzun sandım.. yani kestirmekten korkacak kadar uzun degil aslında kısada denenebilir.. fakat bence böyle güzelmiş saçların çok sıkılmadıysan kestirme bence... ama degişiklik istiyor ve o modeli kullanmak istiyorsan şuna dikkat et.. eger sacların düz veya düze yakınsa kestir.. bide kestirmek istersen biraz uzununu kestir hosuna giderde cesaret edersen kısaltırsın yada sevmezsen düzeltme sansın olur...
bende kestireyemmi deyince heralde sacların baya uzun sandım.. yani kestirmekten korkacak kadar uzun degil aslında kısada denenebilir.. fakat bence böyle güzelmiş saçların çok sıkılmadıysan kestirme bence... ama degişiklik istiyor ve o modeli kullanmak istiyorsan şuna dikkat et.. eger sacların düz veya düze yakınsa kestir.. bide kestirmek istersen biraz uzununu kestir hosuna giderde cesaret edersen kısaltırsın yada sevmezsen düzeltme sansın olur...
senin yorumunda sonra 40 kere daha baktım resme bende uzun görüyorum
sende tekrar bak istersen
burda kısa olduğunu söylemiyormusun yani?
niyetim polemik çıkartmak değil sadece kafam karıştı,neyse boşver
canım ben senelerdir sacımı belimde kullandım.. gögüzlerimi kapatıyo kalcama kadar uzanıyodu saclarım.. ve benim yakın arkadaslarım sürekli beraber oldugum insanlarda hep okadar uzun saclıdır.. ilk defa kestirdim omuz hizamda ve baya uzadı gögüs hizama geldi bana hala kısa geliyo.. ve saclarım cok gür. yani gözümün önüne uzun sac diyince bu sekilde bişey geliyor.. resimdeki sac cokta gür degil ve asırı uzun degil... cokta garip bişey söylememişim.. polemik yarattıgını düşünmüyorum arkadasım merak etme.. ama bisey yazıyorsan lütfen neyse diyip geçistirmeyelim zaten yazmıssınız baya bişey. neyselik bişeyde yok polemik olmadıgı gibi =)
((konu sahibi arkadasım yanlış anlaşılacak bişey söylemedim umarım sende yanlış anlamazsın.. zaten yorumumda güzel seyler söylediğimi göreceksiniz... ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?