Bu arada saçı mahfolanlar evde bakım yapabilir.ben kınadan kızıla sonra da ombreye dönmüş seyrek saçlı bir bayanım şimdi korkudan evde herşeyi baıma sürüyorum ama bir sorunum olmadı tabi saçım platin değil o kadar açmaya dayanmaz demişti kuaförüm ,geçen yıl hazırladığım bir yıldır dolapda unuttuğum yağlarım var:) iş gödüklerine inanıyorum anlatıyım:) cam kavanozlara zeytinyağı ve ,birine papatya ,birine sarımsak ,birine ısırgan tohumu ,birine de biberiye koymuştum.Benim saçım zaten yağlı olduğu için biberiye ve ısırganı özellikle tercih ettim.Sonra kışın faranjit falan olunca unuttum ,geçen ay ombre yaptırınca saçında sertleşince korku dağları aldı tabii :)yağlarıma başladım,biraz ampul vitamin biraz hindistan cevizi yağı ile diğer yağlarımı başımda her hafta 2 saat kadar bekletiyorum.iyice nufuz etsin diye güneşe çıkıyorum.bir de tabi diplerim iyice yağlanmasın diye sampuanım çam terebentin ekledim.Şu an durumdan memnunum ,sanki kalan hafif turunculuklar da gidiyor gibi,uçları kırık kalmıştı şimdi pürüzsüz görünüyor.Kızlar emek istiyor boyalı işlemli saçlar ,çok zamanının aldım teşekkürler