Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep kuaför faciası yaşadığım için saç kesimi de dahil herşeyi kendim yapıyorum ne zaman kuaföre gitsem saçlarım iğrenç oldu ağlayarak çıktım hepOo ben de 3 yılda kuaför masrafım 50 tl. Traş olmaya bile 3 yılda bir gitmeye üşeniyorum )))
Su an boyanmis hali guzel bence. Senin yerinde olsam boyatmazdim artik.
Simdiki rengi guzel olmus.. bence fazla kurcalama canim sac tellerin ince gozukuyor..dogal hali daha guzel
Tekrar boyatmayın. Saçlarınız dayanamaz bence.
Saçınız güzel olmuş bence ard arda işlem uygulamayın saçınıza zarar verir
Tellerim var ve şu an gülümsememe biraz etki ediyor. O an hoşuma gitmediği için elimi koydum ve ilk fotoğraf için sonradan “neden öyle yükledim” dedim ama uğraşmadım sonra. Anlamsız olmuş ama elle tutulur bir nedeni yokBir şey soracağım. İlk fotoğrafta yüzünüz kabak gibi görünüyor iken ikinci fotoğrafta neden kamufle ettiniz? Konu ile alakalı olarak ikinci fotoğraftaki saç gayet güzel görünüyor bence.
Ombremi görseydiniz böyle düşünmezdinizBekleyeceksin, uzayacak, kestireceksin, yansımalı kısımlar gidecek. Sağlıklı ve yansımasız bir saça ancak böyle sahip olabilirsin. Şu ombreden de vazgeçin artık.
Ombremi görseydiniz böyle düşünmezdiniz
Harika duruyor bence .
Aynı ben deGittığimde kınalı yapıncak oluyorum. Arada kendim düzeltiyorum ))) mimsiar