Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım Mahvoldu Yardımmm ( Resimli )

Aynı benim durumun..msj başlıklarıma girerek resimlerimi bulabilirsin. Koyu kumral sıfır boyasız saçlarımı açtırmak için gittim hatta gölge için komple turuncu olup çıktum kuzu kuzu kuaförden. Tepelerim ise koyu kaldu neymiş efendim Ombreymiş. Zamanla daha da trunculaştı. Ama tepeler halen koyu tabi. Gidip cila attırdım turunculuk bi nebze olsun geçti ama şuan saçım boyatulmamış gibi kimse boyattığumı farketmiyor. Saçlarım kıvırcıj fön çektirdğm takdirde belli oluyor ama bende şuam tepeleri açma ve uçların rengini değiştirme derdindeyim. Yani canım en azından cila bu turunculuğy alıyor ama istedğm renge dönüştürmedi.bu arada bende 2 gün önce gdp kestrdm saçlarımı sinirden. Şimdi bakımlarla uzatmaya çalışucam. Zeytinyağını uygulamanı öneririm hem besliyor hem hızlı uzatıyor.

Son düzenleme:
Benım gittiğim kuaför daha once gıtmedıgımdı bırınınkını yapmıs hosuma gıttı ne bileyım ben boyle olcagını. Annemlerın hep gittiği bizim de bayadır tanıdıgımız bir kuafor var 1 hafta sacımın rengı akcagı kadar aksın da ondan sonra ona gıdeyım ben. Boyle mahvedıcem sacı yanı bundan kötü ne olabilir ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sinamekı badem yagı ve bemıks ampul dene baya övüyolar sac uzaması için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Madem annenlerin kuaförüne gitmeyi düşünüyorsun canım en güzeli bence de.. annen de tembihlesin morali çok bozuldu mahvetmişler saçını vs gibi, özenirler herhalde o zaman... biran önce kurtulursun umarım, sonucu bizle de paylaş olur mu canım

sarmaşık özlü şampuanların çok faydası var düzenli kullanırsanız işe yarar. deneyin isterseniz.

Kuaför çok yanlış yapmış. Sen bakır istemediğin halde nasıl boyaya bakır renk karıştırır? Siyahtan açılan saçta zaten bakırlık olur onu kapatması gerekirken daha çok turunculaştırmış saçı. Açılan saçın üzerine küllü kumral boyasaydı çok güzel bir kahve tonu ortaya çıkardı.

Aslında bu renk sana yakışmıştır mavi gözlü beyaz tenlisin. Belki de senin gözün alışmadığı için kötü görünüyordur. Ama eğer gerçekten beğenmediysen bu rengi küllü kumralla kapatabilirsin, yalnız saçlarını bir süre dinlendirmek şartıyla. Syossun numaralandırmasını pek bilmiyorum ama standart ise eğer bu boyada da bir miktar bakırlık var. Sen en iyisi 6.1 koyu küllü kumral uygula saçlarına. Bu rengi en iyi o kapatır. Eğer akar tekrar ortaya bakırlık çıkarsa cila yaparsın. Cilayı ben yapmadım hiç sabit başlıklardaki konulardan nasıl yapıldığını öğrenebilirsin.

Yaptım 7.1 ama hala bakırlık var hala bakır turuncu yanı.6.1 e düşcem o zaman. Canım bana aksıne yakısmadı soluk gosterdı ben cok makyaj yapan bir kız değilim benim yüzüm aşırı beyaz. Ruh gibi oldum yeminlen

Son düzenleme:

Aynen 6,1 i dene. Koyu olduğu için daha iyi kapatır, çok koyu da durmaz tabi. Yani en azından ilerde saçlarına röfle yaptıracağın zaman kolaylık olur.
Tahmin edebiliyorum bakır, kızıl ve siyah bazılarında öyle bir etki gösterebiliyor.

Syossun 6.1 ini aldım 35 dakka beklettım sonuc hala bakır hala turuncu offff

Canım bak sımdıkı hali

Canım ışıktan mı bilmiyorum ama ben yine bakırlık göremiyorum ... Güneşte ve ışıkta nasıl duruyor?
Yine de sen ışıkta çok bakır diyorsan üzerine bir de gri boya cila çek, akos silver ile... ama bu şuan koyu kumral olmuş...
Çok bakırlık yoksa birkaç yıkamayı bekle, otursun renk iyice, biraz da açılacaktır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…