- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
-
http://beautybooop...............tr/2013/11/evde-sac-boyama-cikolata-kahveden-acik.html
http://beautybooop...............tr/2013/11/evde-sac-boyama-acik-kullu-kumral.html
Hayatım bak bu kızın da saçları kızıllı renklerdeymiş. Üç çeşit kumral boyayı karıştırıp en sonunda istediği sonuca ulaşmış. İki adrese de bakmanı öneriyorum. Şu anda Loreal'den başka küllü kumral öneremiyorum ama kolleston'un da var. Bu kız da ancak üçüncü boyamada ideal renge ulaşabilmiş ve bu kızın da saç rengini kuaför istediği gibi yapamamış...Senin olaya çok benziyor.....
7 .0--7.1 tonları bu bende vaktiyle istemiştim buna yakın tonlar tutturabilmiştim zeminim koyu olduğundancanım bak benım istedıgım renkler bu. Bu da küllü sanırım Bunu elde edemesem de yakın olması ıcın ne yapayım peki
Eki Görüntüle 1192057
sayfa tam olarak yayınlanmıyor yasak olduğundan ama beauty boop açık küllü kumral yaz Google'la hemen buluyorsun....
Unutma en az 3 boyama sonra kavuşabilirsin istediğin renge....Kolay gelsin kardeşim saçına da ısırgan çayı demleyerek bakım yap... Öptümmm...
Ne ugrastın benımle dunden berı cok sağol canım ben hep 7lerden gidicem 2.3 kere dediğin gibi cok sağol
Selam ben kuaforum
Kullu kumral al onla boya sacindaki turunculugu alir sorun turumculuksa eger ama uclarini kestirseni daha iyi olur okoyu olanlari yada hepsini ucdaki koyulukta boyasaniz..
Size biraz bakim yapmanizi oneririm tekrar boyamadan once
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O fark bu boyadıgımla kapandı. Turunculuk gıtsın artınyogun küllü acık bır kumral olsun ıstıyorum
Neyse ki renk farkından kurtulmuşsun...
Bir de canım hangi markanın hangi tonuna boyadın, gitmedi mi turunculuklar ?
Loreal exelance 7.1 küllü kumral senın dedıgın işte canım. 35 dakka beklettım evet gıtmedı koyulastı ama hala bakır turuncu
uçlarla renk farkını yok ettiğine göre akos silver gümüş grisinden bulabilirsen canım yarım tüp boyaya oksidan ve su karıştırarak bir cila yaparsan turunculukları biraz daha alır... saçın dibi çıkmadan haftaya falan uygulayabilirsin.. saçın dibi çıktıktan sonra uygularsan diplerde farklı renk çıkabilir...
sonra zamanla hep küllü renge boyayarak oturtabilirsin küllü rengi...küllü renk bir kerede oturmuyor malesef..
Canim bu baya bi kullu renk ama koyu kumral baz oldugu icin bekledigin renk olmamis sanirim.bir dahaki boyamaya yeserebilir bile oyle bir kullu renk goruyorum suan... İstersen birkac ay kullan buarada bakimina devam et sonra sacin toparlaninca biraz palette aciciyla dikkatlice biraz ac ve 9lu tonlara gri karistirarak kullu acik kumral olabilirsin. O zaman karisim icin de yardimci olabiliriz ya da dun gonderdigim linkteki karisimi yapabilirsin. Ama simdi koyu kumral oldugundan sanirim istegin olmadi ama ben cok yakistirdim bunu da canim :) masallah tenine de gitmis
Ay ben duramam kı bu sacla ya hele bırkac ay mumkun değil ne yapsam kuafore mi gitsem baska bi kuafore. Off valla kafayı yicem cok taktım saclarıma ben kac gundur
Ah canim bilemedim ki... sen illaki resimdeki gibi "acik" kullu bir renk mi istiyorsun... o cidden hemen olmaz.. kullu koyu kumral goruyorum sacini suan kuaforun istedigin rengi tuttiracagini bilsem git diyecegim ama zor... koyuluguna tamam diyorsan akos silver ile cila yapabilirsin ama ya yeserirse diye cekiniyorum bu defa da
Koyu olsun ya illa acık demıyorum gectım acıklıgı falan ben. Cok çiğ duruyo ışıkta oyle hos gorunuyor oyle değil gun ısıgında bıldıgın bakırlık var yani. Aşırı soluk gosterıyor.
Koyu olsun ya illa acık demıyorum gectım acıklıgı falan ben. Cok çiğ duruyo ışıkta oyle hos gorunuyor oyle değil gun ısıgında bıldıgın bakırlık var yani. Aşırı soluk gosterıyor.
Ya da baya findik kabuguna boyatip koyulastirabilirsin iyice tatlim.. ama o kadar actirdiginla kalirsin o zaman da
Bir de solgun duruyor diyorsun ya kullu renk de soluk duracak.. ama tabi sadece bakirliktan sikayetciysen baska o soluklugu sevebilirsin belki o zaman.
of valla uzuldum tutmamasina.. kendi sacim olsa kafama gore denerdim sirayla biseyler ama insan baskasina oneremiyo oyle iste.. bir de 7.1 benim bakirligi almaya yetiyordu hep zaten
Bu turunculuk gıtsın soluk gosteren o kuzum. Yoksa küllülükten değil yani aşırı bakır dur bi tane daha atayım da anla. Yanı hıc gıtmedı acaba boyayı bıraz daha mı bekletseydım Eki Görüntüle 1194815
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?