Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım Mahvoldu Yardımmm ( Resimli )

sayfa tam olarak yayınlanmıyor yasak olduğundan ama beauty boop açık küllü kumral yaz Google'la hemen buluyorsun....

Unutma en az 3 boyama sonra kavuşabilirsin istediğin renge....Kolay gelsin kardeşim saçına da ısırgan çayı demleyerek bakım yap... Öptümmm...

Ne ugrastın benımle dunden berı cok sağol canım ben hep 7lerden gidicem 2.3 kere dediğin gibi cok sağol

Selam ben kuaforum
Kullu kumral al onla boya sacindaki turunculugu alir sorun turumculuksa eger ama uclarini kestirseni daha iyi olur okoyu olanlari yada hepsini ucdaki koyulukta boyasaniz..
Size biraz bakim yapmanizi oneririm tekrar boyamadan once

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O fark bu boyadıgımla kapandı. Turunculuk gıtsın artınyogun küllü acık bır kumral olsun ıstıyorum

Yukarda bi resim yuklemissini biyle istiyorum diye ama inanin cok kisi bøyle resimlerle geliyor salona fakat siyah sactan bi renge dønmek mumkum degil.
Bence kullu kumralla boyayin wella 7.1 ama bu resimdeki gibi olmaZ.zamamla olabilecek bi renk o resimdeki ama sacinizi yipratmanin bi anlami yok bu remgi elde etmek icin cunku elde edemessiniz

Neyse ki renk farkından kurtulmuşsun...
Bir de canım hangi markanın hangi tonuna boyadın, gitmedi mi turunculuklar ?

Loreal exelance 7.1 küllü kumral senın dedıgın işte canım. 35 dakka beklettım evet gıtmedı koyulastı ama hala bakır turuncu

Loreal exelance 7.1 küllü kumral senın dedıgın işte canım. 35 dakka beklettım evet gıtmedı koyulastı ama hala bakır turuncu

resim koyabilir misin canım? bir de kaç kutu boya kullandın?
resme göre bir tavsiye verebilirim belki sana...

uçlarla renk farkını yok ettiğine göre akos silver gümüş grisinden bulabilirsen canım yarım tüp boyaya oksidan ve su karıştırarak bir cila yaparsan turunculukları biraz daha alır... saçın dibi çıkmadan haftaya falan uygulayabilirsin.. saçın dibi çıktıktan sonra uygularsan diplerde farklı renk çıkabilir...

sonra zamanla hep küllü renge boyayarak oturtabilirsin küllü rengi... küllü renk bir kerede oturmuyor malesef..

Canım bak boyle oldu

Canim bu baya bi kullu renk ama koyu kumral baz oldugu icin bekledigin renk olmamis sanirim.bir dahaki boyamaya yeserebilir bile oyle bir kullu renk goruyorum suan... İstersen birkac ay kullan buarada bakimina devam et sonra sacin toparlaninca biraz palette aciciyla dikkatlice biraz ac ve 9lu tonlara gri karistirarak kullu acik kumral olabilirsin. O zaman karisim icin de yardimci olabiliriz ya da dun gonderdigim linkteki karisimi yapabilirsin. Ama simdi koyu kumral oldugundan sanirim istegin olmadi ama ben cok yakistirdim bunu da canim :) masallah tenine de gitmis

Ay ben duramam kı bu sacla ya hele bırkac ay mumkun değil ne yapsam kuafore mi gitsem baska bi kuafore. Off valla kafayı yicem cok taktım saclarıma ben kac gundur

Ah canim bilemedim ki... sen illaki resimdeki gibi "acik" kullu bir renk mi istiyorsun... o cidden hemen olmaz.. kullu koyu kumral goruyorum sacini suan kuaforun istedigin rengi tuttiracagini bilsem git diyecegim ama zor... koyuluguna tamam diyorsan akos silver ile cila yapabilirsin ama ya yeserirse diye cekiniyorum bu defa da

Koyu olsun ya illa acık demıyorum gectım acıklıgı falan ben. Cok çiğ duruyo ışıkta oyle hos gorunuyor oyle değil gun ısıgında bıldıgın bakırlık var yani. Aşırı soluk gosterıyor.

Anladim canim.. hay allah isikta ciglik devam ediyorsa az oksidan ile gri cila geliyor sadece aklima... ama silver gumus grisi yani acik ton olani... ama iste bir yandan da gordugum resim benim icin yaniltici bu durumda.. baska bir kuafore gidip danisabilirsin istersen.. ama ne istedigini ve sacindaki islemleri tam anlatman ve kuaforun sacini gormesi lazim.. ama iste kuafor de sans isi

Ya da baya findik kabuguna boyatip koyulastirabilirsin iyice tatlim.. ama o kadar actirdiginla kalirsin o zaman da
Bir de solgun duruyor diyorsun ya kullu renk de soluk duracak.. ama tabi sadece bakirliktan sikayetciysen baska o soluklugu sevebilirsin belki o zaman.
of valla uzuldum tutmamasina.. kendi sacim olsa kafama gore denerdim sirayla biseyler ama insan baskasina oneremiyo oyle iste.. bir de 7.1 benim bakirligi almaya yetiyordu hep zaten

Bu turunculuk gıtsın soluk gosteren o kuzum. Yoksa küllülükten değil yani aşırı bakır dur bi tane daha atayım da anla. Yanı hıc gıtmedı acaba boyayı bıraz daha mı bekletseydım

Canim hakikaten burada farkediyormus baya... aslinda cok ilginc golgede kalan kisim kullu tepeler turuncu gorunuyor.. bir ihtimal bir kutu 7.0 ile bir kutu 7.1 i karistirirsan ve tum saca uygularsan belki renk yuklemesine yeterli gelir.. ana renk katmak rengin tutmasini destekleyebilir. ama oksidani da normalden az koyman gerek.. ya da %6lik oksidan kullanip biraz koyulasmayi goze alabilirsin.. oksidan yukselikce bakir yansima ihtimali artiyor da.. biraz daha uzun tutarak deneyebilirsin bu sekilde ama sık boya olunca bazen boya tutmazmis bana hic olmadi ama duydum.. kuaforun kullandigi oriel kalitesizdi de sacin boya tutmamasina mi neden oluyor acaba. Bir de oriele yuksek yogunlukta oksidan katip hizli acilma yaptiysa boyle olabiliyormus. Zaten uclari acmayi basaramamasi dusundurucu .. boyle durumlarda en az bir hafta falan beklemek gerekiyormus sanirim. Bu surede sacini az yikayarak toparlanmasina destek olabilirsin.. tum bu ihtimalleri dusunerek iyi bir kuafore gosterebilirsin sacini ama hemen boyaya oturmadan sadece danisip karar verebilirsin..
bu kuaforlerin acemisine denk gelmeyen kadin yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…