Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım Mahvoldu Yardımmm ( Resimli )

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Arkadaslar merhaba. Nolur bir fikir verin dünden beri ağlıyorum

Ben sacımı 6-7 ay once röflenın uzerıne böğürtlen sıyahına boyadım kendım. Sadece bir kere boyadım ve düne kadar kestane olmustu açılmıstı iyice. Dün de rengını actırdım kuaforde 3 kere uclara oryal sürdü uçlar yine koyu kaldı daha hafif. O nasıl oluyosa bir kere boyadım aradan aylar gecmiş uclar nasıl hala o kadar acılmadı anlamadım adamın oryalınde mı bır halt var nedır. Herneyse sacımı actı sonra bir renk begendım ben kahve hafıf bakır katcam dedi ben de ozellıkle dedım kı hafıf olsun yanlız ben asla turuncu veya cok bakır ıstemıyorum. Sankı onları ben dememısım.

Bu da yetmezmıs gıbı belımde olan saclarım nasıl kısaldı. rengıne mi yanayım hadı renk boyanır kapanır ya bu kısalık ne olacak ?

Kızlar ben bu renkten kurtulmak ıstıyorum. Boyle hayatta dısarı cıkamam.Gittim bir kozmetık dukkanından syoss'un boyasını aldım ıkı kutu. Kız bu cok iyi kapatır dedi. Dün yapıldı boyama ama ben bugun bakım yapıp yarın bunu boyasam olur mu ? Gercekten bu renge daha tahammul edemıyorum. Dünden beri sınırımden uyuyamıyorum. Nolur tecrubelı arkadaslar yardım etsın nabıyım ne edeyım . Resımleri ekleyım de daha ıyı fıkır verın

Sacım kısaldı off

Bu da aldığım boya

Son düzenleme:

Bence saçların gayet güzel duruyor... Ben kısa saçı hiç sevmezdim, uzun zamandır epey kısa kullanıyorum saçımı.. Önyargından ve haliyle beklemediğin halde kısalttığı için sinirlenmekte çok haklısın ancak ağlamakla ancak kendini gereksiz yere yıpratırsın. Bu kadar ağlamanı gerektirecek bir durumda değil. önce kendini telkin etmeye çalış çünkü telaşla sinir bozukluğuyla insan saçlarını çok yıpratabiliyor... saçın uzar birkaç aya hiç sorun olmaz, kaldı ki omzunun üzerine çıkmamış boyu. kötü bir boy değil, gayet rahat kullanırsın bence... üzme kendini bu kadar
Bugün güzelce bakımını yap, yağların varsa kullan... yarın boyarsın, ben bu şekilde sık boyama çok yaptım ama tabi herkesin saç yapısı farklı tabi, ama oriel kullanmayacağından çok aşırı bir yıpranma olacağını sanmam... sonra da sık bakıma devam edersin.
saçlarının uçlarının açılmama nedeni bir zamanlar kullandığın o siyah boya. kolay kolay açılmıyor. ancak kuaförün de haytası büyük, saçtaki renk geçişini farkedip uçlara daha erken oriel sürüp biraz beklemesi gerekiyordu. sanırım çok iyi bir kuaför değilmiş ama olsun, çok büyük bir facia olmamış bence sonuç.

Bir de bu seçtiğin boya saçınla hemen hemen aynı tonlarda. bakırlarını kapatmaz bence, uçlarda biraz koyuluk var. bakır yansımaları yok etmek istiyorsan ben senin yerinde olsam loreal 7.1 küllü kumral alırdım. sonuç tam bir küllü renk tutmaz ama bakırlıklar nötrlenir. bakır yansımayı ancak küllü boya kapatır. ancak 7.1 bu olduğundan biraz koyu tutabilir, birazcık koyu olmasını istemiyorsan 8.1 deneyebilirsin ama uçlardaki durum yüzünden ben 8.1 tavsiye etmem... 7.1 ile 1-2 ton koyu tutsa da doğal bir görünümü olur. birkaç yıkamada koyuluğu da açılır.
ama küllü kumralda sakın koleston falan alma, o çok koyu tutuyor, baya koyu kahve oluyor, sinirlerin daha da bozulur. lorealde de köpük boya alma, normal krem boyasını kullan derim.

syoss çok güzel boya ama bu renk de baya açık tutar, uçlar kapanmaz ve bakır yansıma kalır bence..
yine de sen bilirsin..

bu kadar ağlayacak birşey yok, yazık yıpratma kendini bu kadar

sen yine birkaç tavsiye alarak hareket et, dediklerim içine sinmezse de uygulama olur mu, belki senin istediğin sonuç ile benim önerdiğim çözüm tutmaz, bu yüzden sen tavsiyeleri değerlendir derim... ama aklında olsun, bakır yansımayı ancak küllü bir renk alır..

umarım istediğin renge bir an önce ulaşırsın

Son düzenleme:
iki kere gönderdi mesajı, bu yüzden bu ikinci mesajımı yeniden düzenliyorum canım...
gerçekten bu kadar sıkma canını derim :)

Son düzenleme:

emın mısın canım ya teşekkür ederım bu arada. gercı fotoda kutu boyanın rengı cok acık cıkmıs normalde oyle değil ama. Küllü mü kapatır benım sacımı ? Eger oyleyse o sekıl alayım tüh buna da baya para verdım

Yeni almışsın boyayı istediğinle değiştirirler sanırım... bakır yansımayı küllü boyanın nötrlediğinden eminim... birkaç boyama sonrası tam küllü renk de olur ama ilk boyamada sadece nötrler..
bir de senin tam olarak hangi rengi istediğin önemli... bundan biraz koyu, uçlardaki tonda bir doğal koyu kumral olsun istersen, 7.1 ile boyamaya tepeden başlayarak uygularsan dediğim gibi bir renk elde edersin... tepeler daha açık ve parlak olduğundan tepeden başla ki, uçlar daha da koyu olmasın... forumda da bak biraz istersen bakırların kapatılması için hep küllü boya önerilir...
benim tarif ettiğim koyu kumralı istersen, dediğim boyayla boyayabilirsin. ilk boyama biraz koyu tutsa da zamanla açılacak, hata belki bir süre sonra yine bakır yansımalar oluşabilir. o zaman 1, 1buçuk ay sonra aynı boyayla tekrar boyarsan renk oturur.. sonra da bakırlar iyice yok olduktan sonra doğal koyu kumral istersen 7.0 ile, külü istersen 7.1 ile, başka tonlar istersen istediğin renge boyamaya devam edersin...
ama dediğim gibi senin saç tepeleri 8 tonlarında uçlar 7 tonlarında. bu yüzden renk farklılığını yok etmek için 7lilere boyayıp az koyulaşmayı göze alacaksın... forumu biraz daha kurcalayıp kesin karar verebilirsin canım

Son düzenleme:

Buarada syos'un numarasına baktım, evet çok açık değilmiş, zaten bu markanın 6ları başka boyaların 7leri gibi tutuyor, dediğin gibi çok açık tutmaz belki ama bakırları kapatmak için küllü yansımalı bir boya gerekir...

bebegım bu küllü yesıle donuyo falan dıyolar doğru mu ? bir de soyle dıyeyım evet turunculuk gıtsın ama sacım da koyu olmasın ıstıyorum taktır edersın kı sıyahtan dönmek ıcın açtırdım bana bu konuda bı onerı verebılır mısın

orielle açılarak renk pigmentlerini tamamen kaybetmiş saçlar yeşile dönüyor canım... ama zaten o saçlar mat, turuncu bakır dore hiçbirşey içermeyen röflelerde oluyor..gördüğüm kadarıyla böyle röflerin yok, baya da dore bakır turuncu parlıyor saçın. bu durumda saçta pigmentler olduğundan yeşillenme olmaz... ama istersen boyatacakmış gibi bir kufaöre git danış, sonra geleceğim, küllü boyansa bu saç üstüne yeşil olur mu de ama turuncu saçın kontrastı küllü renkler olduğundan nötrlüyor aslında... hatta gri cila bile yaptım ben turunculuğu almak için ama onu sana öneremiyorum, miktarı ayarlayamayabilirsin..
7.1 de birkaç yıkamayla uçlardaki koyuluk düzeyinde olur, öyle çok koyu olmaz.. zaten uçlar koyu olduğundan biraz koyulaştırman gerekecek... ama loreal almanı tavsiye ederim, diğerleri çok koyu çıkıyor...

Son düzenleme:

canım bak benım istedıgım renkler bu. Bu da küllü sanırım Bunu elde edemesem de yakın olması ıcın ne yapayım peki

canım bak benım istedıgım renkler bu. Bu da küllü sanırım Bunu elde edemesem de yakın olması ıcın ne yapayım peki

Eki Görüntüle 1192057

Canım 8.1 bile bundan koyu çıkabilir, belki uçlarını kestirip 8.1'e boyayabilirsin aa sanırım bunu istemezsin.. bu aslında 9lu tonlar sanırım.. sana yardım edebilecek biri varsa sadece uçlara açıcı sürsün, koyuluğu kırdıktan sonra... ondan sonra üstünü 8.1 ya da 9.1le boyayabilirsiniz. hatta içine gümüş grisi de eklemek lazım, bu ton çok küllü çünkü...
birazdan bunun için de bir link bulacağım sana

saclarıma daha hıc dokunmak ıstemıyorum canım tekrar da acıcıc sürmek ıstemıyorum hasta ruhlu kuaför 3 kere sürdü yakmak ıstemıyorum. Varsın az koyu olsun onemlı olan bu tonlarda olsun.

saclarıma daha hıc dokunmak ıstemıyorum canım tekrar da acıcıc sürmek ıstemıyorum hasta ruhlu kuaför 3 kere sürdü yakmak ıstemıyorum. Varsın az koyu olsun onemlı olan bu tonlarda olsun.

O halde alacağın yere de danışarak 7.1 ya da 8.1 loreal al tatlım... resimden baktığım için yanıltmayayım, belki uçlar benim gördüğümden de açıktır. bu yüzden satıcıya sor, 7.1 uçlardakinden de koyu çıkar derse 8.1 al... ancak 7.1 kapatır derse 7.1 al.. inşallah istediğin renge ulaşırsın, sonucu paylaş olur mu

canım evet fotoda fazla koyu cıkmıs normalde daha acık ondan ışık yansımamış bıraz. O zaman senın dedıgın rengı alıyorum bunlar küllü dimi. Lorealin küllü kumral 8.1 veya 7.1 dimi

özetle çok yoğun küllü istiyorsan canım verdiğim linkteki karışımları uygulayabilirsin... belki alt tonu biraz daha koyu tutabilirsin, senin uçlardaki durumdan dolayı..
ama zamanla küllü olsa da olur, önce şu turunculuktan kurtulayım dersen lorealin küllüsüne (7.1 ya da 8.1) boyamakla başlayabilirsin...
seçim senin tatlım

canım evet fotoda fazla koyu cıkmıs normalde daha acık ondan ışık yansımamış bıraz. O zaman senın dedıgın rengı alıyorum bunlar küllü dimi. Lorealin küllü kumral 8.1 veya 7.1 dimi

evet canım... 7.1 mi 8.1 mi satıcıya danış ama sonu mutlaka .1 olmalı küllü için lorealde...
dediğim gibi hemen küllü olmaz saçın, önce turunculuklar kapanır ama boyadıkça iyice küllüye döner..
Kolay gelsin ... boyu da gayet güzel, sıkma canını

Canim bence kötü durmuyor boyama derim akmaya başlayınca renkler çıkar içinden . yikandikca akacak boya rengi açılır iyice uclarininda 1 ay filan beklet derim saçlarını yakarsan daha kısaltmak zorunda kalırsın

Saçını ben de beğenmedim hele uçları simsiyah duruyor ve ben bu gerizekalı kuaförler yüzünden yıllardır kuaföre gitmiyorum. Çünkü benim de hem saçımı yaktılar hem de aynen kısaltıp duruyorlar...Kuaförlerin kullandığı orealler çok daha serttir yani daha yakıcıdır haberin olsun. Bu nedenle kendi açıcını kendin al ve kullan.

Küllü kumral tonları istiyorsan ve resimdeki kzıın saçından önce saçını komple 7 numara koyu sarı veya koyu küllü kumralla boyamalısın. Bir süre böyle dümdüz koyu kumralla dolaş ve ISIRGAN çayı demleyerek saçına ısırgan toniği uygulayaraqk bakım yap. Yağlı bakım yapma daha çok kurutursun, kremli şampuan kullanma. Bu arada SYOSS öyle süper bir boya değil...ortalama bir boyadır.

7 veya 6.8 ve içinde kızıl barındırmayan bu baz boyayla boyadıktan sonra iki - üç yıkama geçsin üzerlerine Renk açıcı pudralı ya röfle seti ya da 4-5 ton açan boyalarla kendin mümkün olduğunca doğal(alt saçlardan başlayarak) röfle atacaksın, en son önler ve üst yanlar. Bu arada senin asıl sorunun saçın arka uçlarında siyahlar var, açıcı röfleyi mutlaka ilk o kısma uygula zamanla düzelecektir, zor değil ben de siyahtan koyu sarıya döndürdüm kendim yaptım yanmasın diye....Bu açıcıyı kullanınca hafif bir kızıllık görürsün endişe yapma, üzerine küllü kumralın açık tonuyla boyayacaksın(röfle yaptığın yerleri) Üç aşamalı benim önerim ancak kesin tutan yöntem bu. Bu şekilde alışınca hep kendin evde yaparsın ve inan kuaförden güzel oluyor. dip boyalarını daha koyu tutarsan röflelerin daha güzel olur. Unutma 6.8-7 diplere olacak, üçüncü aşamadaki cila boyasını da özellikle röfle üstlerine getir renk olarak küllü sarı 8.8.5 civarları.

Bu arada ben GARNİER OLİA kullanıyorum yeni nesil içinde amonyak olmayan (kanserojen değil yani) bir boya. Boya setlerindeki saç kremlerini kullanma ısırgan çayı demle soğut ve onu tonik olarak kullan saçına harikadır bayaa ıslatacaksın ısırgan çayıyla banyo çıkışında diplere uçlara iyice yay. Saçın çok kurumuş ve uzamasına da yardım edecek ısırgan toniği, küllü renge de yardımı oluyor, kendi yeşil olduğundan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…