Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım mahvoldu ! :( (RESİMLİ)

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
333
Saçlarım siyahtı ve röfle istiyordum. Normalde kuaförüm vardı zaten ama en yakın arkadaşımın erkek arkadaşı ısrar etti ille ben yapayım diye. Eski kuaförümde çok pahalı olduğundan ve arkadaşımın sevgilisinide kıramadığımdan ona yaptırdım. ilk seferde yapamıyacağını 2 ay sonra istediğim renge ulaşabileceğimi söyledi güvendim. önce bakırımsı koyu karamele yakın bi renk oldu gayet güzeldi o ama sarı istediğim için 1 ay sonra tekrar gittim. Ama direk o bakırımsı rengin üzerine sarı attı :s röfle yapar gibi paketledi ama tümüne röfle yapmadı. sadece üstlere attı. üstler platin sarısı, yanlar dore sarı, kahküllerim bakır, uçlarımda koyu karamel bi halde çıktım kuaförden rengarenk bi halde :( o kadar kötüydüki 2 gün dayanabildim hemen attım kendimi eski kuaförüme. Oda tabi ona gitmediğim için binbir laf sokuşturmalarla düzeltebildiği kadar düzeltti maaşımında yarısını aldı :) fakat sorunum şu arkadaşımın sevgilisi saçımı rengarenk yaptığından eski kuaförüm düzeltmeye çalışsa bile düzelmedi. eskisinden iyi oldu ama bu saferde üstler platin sarısı altlar turuncumcu aralarda da hala diğer kuaförden kaynaklanan ton farkları :( saçlarım bi hayli yandı. üst üste açıcı yaptırdığım için ama hala çok mutsuzum ve dışarı çıkmak istemiyorum :( sizce napmalıyım? nası kapanır bu turunculuklar? çok koyu bi renk istemiyorum o okadar açtırmışken ama tek bi renk olsun istiyorum artık.. saçlarım şu şekilde:

Eki Görüntüle 808680 Eki Görüntüle 808676 Eki Görüntüle 808684

Canım, geçmiş olsun. beyaz tenlisin bal köpüğü rengine tek seferde boya birazcık koyulaşır hemde tek renk olur. Ve hatta evde kendin bile boyayabilirsin. Loreal 730 BAL KÖPÜĞÜ internetten bak araştır. kararını ver. Bu aralarda çok beğenilen tutulan bir renk inşallah düzelir. Birde bakım yağlarıyla bakım yap saçlarına iyice yıpranmıştır. 1 yemek kaşığı menekşe yağı- 1 yemek kaşığı susam yağını karıştır 1 saat beklet sonra yıka.

Canım, geçmiş olsun. beyaz tenlisin bal köpüğü rengine tek seferde boya birazcık koyulaşır hemde tek renk olur. Ve hatta evde kendin bile boyayabilirsin. Loreal 730 BAL KÖPÜĞÜ internetten bak araştır. kararını ver. Bu aralarda çok beğenilen tutulan bir renk inşallah düzelir. Birde bakım yağlarıyla bakım yap saçlarına iyice yıpranmıştır. 1 yemek kaşığı menekşe yağı- 1 yemek kaşığı susam yağını karıştır 1 saat beklet sonra yıka.

renk çok hoş ama bana biraz koyu gibi geldi ben koyutmaktansa turunculuklartımın akmasını istiyorum bo konuda bir fikrin var mı acaba? çok çiğ duruyor rengi :( şimdiden tşk ederim

Merhaba. Eğer açık küllü sarıya boyarsan turunculukların yok denecek kadar gider.

forumda da çoğu kişi böyle demiş. ama beni düşündüren saçlarımın altı turuncu üstü platin gibi olduğu için turunculuklar kaybolunca platinler yeşil olur mu acaba? bazı yerlerde platin renge küllü sarı boyayınca yeşil olduğu yazıyor.

Back