F froqqie Şafak Gülü :( Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 190 6 35 27 Şubat 2013 Konu Sahibi froqqie #21 EsraLorin .!.: Burada olsaydın beraber yapardık Genişletmek için tıkla... keşkeeeeee nerdesin ki sen istanbulda mı :44:
EsraLorin .!.: Burada olsaydın beraber yapardık Genişletmek için tıkla... keşkeeeeee nerdesin ki sen istanbulda mı :44:
F froqqie Şafak Gülü :( Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 190 6 35 27 Şubat 2013 Konu Sahibi froqqie #22 lisaa .!.: merhabalar.. benim saçalrım sarıydı kızıla boyadım şimdi kızıllar aktı evde sarı kırmızı dolanıyorum napcam ben yaa dışarı çıkamıyorum Genişletmek için tıkla... kızıl çabuk akar malesef tekrar kızıla boyamaktan başka çaresi yok. kızıl yerleşene kadar böyle yerleştikten sonra olmaz
lisaa .!.: merhabalar.. benim saçalrım sarıydı kızıla boyadım şimdi kızıllar aktı evde sarı kırmızı dolanıyorum napcam ben yaa dışarı çıkamıyorum Genişletmek için tıkla... kızıl çabuk akar malesef tekrar kızıla boyamaktan başka çaresi yok. kızıl yerleşene kadar böyle yerleştikten sonra olmaz
EsraLorin Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 2.448 219 9 Mart 2013 Konu Sahibi froqqie #23 froqqie .!.: keşkeeeeee nerdesin ki sen istanbulda mı :44: Genişletmek için tıkla... Yok canım Ankara :))
froqqie .!.: keşkeeeeee nerdesin ki sen istanbulda mı :44: Genişletmek için tıkla... Yok canım Ankara :))