Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım koptu mu:(

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
kızlar 3 senedir röfle yaptırıyorum. bugün dip röflemi yaptırmaya gittim. çok sık atıldı baya sarı oldum.. kuaför fön çekerken bir tutam gösterdi bak saçların çıkmış diye (saç çıkarıcı bakım ürünleri kullanıyorum) ama inanıp inanmamak arasında kaldım şimdi o gösterdiği saçları arıyorum bulamıyorum sizce saçlarım koptumu? daha da kopmaya devam edermi? yoksa kopsa o anda mı kopardı? noooooooooooooooooooooolur cevap verın yorum yapın

Son düzenleme:

ablamada baktırdım..kopma yok dedi... şuanda da banyo yaptım saçlarımı taradım kopma dökülme yok gibi

canım hemen bakım yap yıllarca röfle kullanan
biri olarak sana tavsiyem bakım yapman acil olarak hemde eczaneden hazırlatabilirsin yada kendinden de yapabilirsin sana yazarım istersenn..
saçını taradıktan sonra kopma olmuyorsa kopmaz artık dökülür zor taranır bolca kremle uçlarını..

yazarsan sevinirim tatlım..
bakım yağı ve zeytin yağı kullandım banyodan önce...

hiç bişey anlamadım sorudan ama o çıkan saçlar da röfleye dahil edilmedi mi sonuçta:26::26:

araya karışmıştır diycem ama ne biliyim o am ordayken bi anda nasıl olsun da hepsi kopsun ki bilemedim

dökülmüş olabilir canım ya :S yeni çıkan saçlar güçsüzdürler bebek saçı gibi röflede de çok yüksek açıcı kullanıyorlar kopmak değilde işte

yazarsan sevinirim tatlım..
bakım yağı ve zeytin yağı kullandım banyodan önce...

eczaneden bemix ampul bepantene ampul ,badem yağı,zeytinyağı,yılan yağı hepsini bir güzel karışım yapıp saçlarına sür streç fillme sar saçını 1 saat beklet sonra otacı şampuan tavsiye ederim en azından içinde kimyasal yok yıka kremle bu kadar canımm ben çok faydasını gördüm ayda 2 kere yapsan yeterli olur.

bakım yağı ve zeytinyağı yaptım dün

aynı dert ben de var saçımı yaptırayım dedim bakır rengi olsun istedim saçımın uçları koyuydu saçımın dibinden başlayarak (diplerine de sürdüler)40 volumele açtılar üstüne boya yaptılar iğrenç oldu üstü turuncu altı kızıl oldu kafamın dipleri yandı açıcı başımdayken ölücem sandım canım çok acıdı üstüne bir daha boya yaptırdım koyu kestane sonra deride su toplamalar oldu hep yara oldu koptu mu diye çok korktum

kil yapıyorum şimdi sana da tavsiye ederim canım kilin içine de yılan yağıyla hakiki zeytinyağı koyuyorum çayla ıslatıp yumuşatıyorum o karışımı 40-50 dk kadar bekletiyorum bi kuaför arkadaşım tavsiye etti hatta kili de o getirdi çok iyi geldiğini söyledi başka bir kuaför arkadaşımda onayladı, bi dene belki güçlendirir

kili hiç denememiştim

saçların çıkmış derken ,yeni saçlar mı büyüyo, yoksa koptu mu..
röfleli saç daha çok bakım ister.saçı yıprattığı kesin..kopan saçlar olacaktır..yerinede yenileri çıkacaktır..bakım yap canım..kafana da takma...her söylenede inanp kendini üzme

saçların çıkmış derken yeni saçlar büyüyo demek istiyo ..inanıyımmı bilemedim

canım üzülme şaka yapmıştır Benim kuaförüm de sık sarı attığında saçların yanmış kel kalmışsın dedi nası yaşlar akıyo gözümden anlatamam napsak peruk mu versek dedi delirdim sonra kzıdın mı şaka yaptım dedi Ne istiyo bu kuaförler bizden yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…