Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriSaçlarım kıvırcık kat attırmak istiyorum??(fotoğraflı)
slm cnm benimde saçlarım kıvırcık vee yıllardır katlı kestiriyorum bende kattan sıkıldım ama en güzel katlı oluyo saç kısaldıkça daha güzek kıvrılıyo hemde bütünlük sağlıyo mesela katsız uzattığımda üstler sönük altlar kabarık oluyo bence dene katlı kestir 7-24 kremlerden kullanıp fazla kabarmasınıda engellersin tavsiye ederim ama çok kısaltmaa katları bonus olmak istemezsim
bende kat kestirdim ve arkadaşın bahsettiği inceltme olayınıda yaptılar...kesen gerçekten güzel kesiyor...saçım ilk defa böyle az..gerçi şu an fönlü fönsüz halinide görücem yrn yıkayınca...eğer o zamanda böyle az görünürse bundan sonra hep yaptırırım böyle...çok sıkılmıştım bende düz kestirmekten...
ya benim saçım da düz kesim, ve aynen dediğiniz gibi üstler sönük, yanlar kabarık. üstlerden gelen saçların bukleleri yanlara düşüyor çünkü. öyle çok uzun saçım da yok. kulak memesine kadar. kat yaptırsam saçın kıvırcıklığı gider mi yoksa daha da kıvırcıklaşır mı?