Saç Kesim Şekilleri Saçlarım kıvırcık kat attırmak istiyorum??(fotoğraflı)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

prophecy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
76
0
36
Yozgat
Kızlar saçlarım kıvırcık ve şuan baya uzun.
Küçükken saçlarımı bi kuaförün kısacık kesip mahvetmesinden sonra hep düz kestirdim ve artık sıkmaya başladı.
Bende bşka model düşünemedğim için kat mı attırsam diyorum.
Kuaföre arkadan saçımın en uzun bölümü dursun dicem ve en kısa katı nasıl istediğimi söylicem, ona göre saçım kısa görünmicek şekilde bişeyler yaptırmak istiyorum.
Fikirlerinizi almak istedim daha kolay yorum yapablmenz açısından da resim koydm.
Sizce nasıl olur yakışır mı yada kabarır mı?Yardımcı olursan gerçekten çok sevinicem :gitme:

Dip not: Böyle bi konu daha önce açılmış mı diye aradım ama gözüme çarpmadı çok detaylıda inceleyemedim eğer varsa şimdiden özür diliyorum.

resmleri koymayı beceremedm ya bi türlü görünmüyor .s.s
arkadaşlar artık resimsiz yardımcı olmaya çalışın koymaya çalışıorm önizlemede gösteriyor fakat cevapla dediğim zaman uyarı veriyor.

Son düzenleme:
Kıvırcık saçlılar kesinlikle düz kesimden uzak durmalı..
Kıvırcık saçlı biri olarak daima katlı kestiririm saçlarımı..
Katlı kesimi öneririm yani fakat dikkat et katlar çok kısa olmasın o zaman kabarabilir saçın a.s.

düz kesimde kabarmaz aksine hacimsiz durur.eğer hacimli görünmesini istiyorsan kat attır ama katlar çok kısa olmasın.yoksa kabarır.ben de öyle kestirdim memnunum.düz kesimde çok sönük duruyordu.
bu arada saçının yoğunluğu da önemli .benimki ince telli o yüzden ben biraz da kabarsın diye katlı kestirdim.

benim saclarim dodutan kivircik. saclatim belime kadardi. kimsenin cesaret edemedigini yaptim ve saclarimi bob kestim victoria beckham mi nedir iste onun gibi. millet sokta gören nasal kiydin o saclara diyor ama süper göründügünü söylediler. arada masa yapiyorum cok süper oldu memnunum. belime kadar uzunken hem kat vardi v sekilndeydi arkasi. dümdüz ayni boyda güzel durmuyor zaten yillarca katli ve uzun saclarim su an ensede ve cok rahat yika ve cik tarzi:lepi: isin en güzeli kendimi 17lik kiz gibi hissettim. bir sac insani bu kadar mi genc gösterir müthis:sm_cool:

saçımı hayttta bob kestirmeye cesaret edemm heralde kabarım kabarım kabarır

sevgili engel inanin bende hayatta olmaz diyordum ama oluyor. düzgün bir kesimle istenilen sonuc aliniyor. su an bob kestigim saclarim evet ben kestim cünkü kuaförüm ayrica. fön dahi kemeden kullaniyorum. kuruturken saci iyi jölelemek kartmadan kurutmak isin ayricaliklari. sacim belime kadardi ama cok bikmistim artik kafamda koca bir agirlik gibiydi resmen radikal bir degisime ugradim hic pisman degilim cevremde herkes cok degisik olmussun diyor. esim bayildi ama yanimda liseli kizlar gibi duruyon hatun dedi gecen banakaydirigubbakcemile3 ay ayaklinialirimsmile

anlıyorum ama saçım normalde çok kabarık uzatıp kat kestirmeyi düşünüyorum ona bile korkuyorum düşün sevgili burakerime

anlıyorum ama saçım normalde çok kabarık uzatıp kat kestirmeyi düşünüyorum ona bile korkuyorum düşün sevgili burakerime

yok canim korkma ben yillarca katli kesim kullandim birde benim sac arap kivircigi gibi birsey yani. sacini kuruturken dikkatli olmalísin . kesim yaparken katlari inceltmesini söyle (katlari inceltsin ara makas attirma! ) daha rahat oluyor katlari olunca. fön cekince güzel duruyor. gerci ben hep kivircik kullaniyorum. saclarimi cok seviyorum fönledigim zaman herkes kiziyor. bob kestim diye ilk önce inanamadilar arkalarini topladim sandilar millet sok gecirdi. yani benim kivircik hali belimdeydi. ama o kadar rahat ki bundan sonra sac uzatmam her halde. ama daha gür olmasini istiyorum bir kac kür tarifi okudum hepsi ayda 3cm 5 cm diyor korkrum valla ben ilk defa bu kadar kisa yaptim sacimi hemen uzamasin yaaa. sadece dökülenleri geri istiyooooooooooooommmmm!

Son düzenleme:
şu katı inceltme olayını anlamadım yani nasıl oluyor şekil olarak duruşu kesildikten sonra ?ara makastan farkı nedir onu düşünüyodum da bu arada saç konusunda bana en çok yardımcı olan sen oldun çok teşekkürler ya burakerime:) arap kıvrcığı derken ?benim kıvırcıklarım da biraz zor da?

elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim ne demek. bende kivircik oldugum icin anlarim derdini. ilk soruna cevabim su inceltme sacin sekli uzunlu bozulmadan sadece aralari incelterek kesmektei makasi ferkli olur sanki testere gibi farlki bir makas aralarindan keser uzunluk kalir ama da ince olur bu sayede sacta kabarma fazla olmaz. usturayla da yppiliyor ama her kuaför onu kullanmayi bilmiyor saci tamamen kisaltiyorlar. katlar kesildikten sonra bu makasla inceltirim ben. ara makasta saci ara ara kesiyorlar sac uzamaya baslayinca saci yukari kaldirmaya basliyor ve rahatsiz ediyor uzayinca insani. himm benim sacimdaki kivirciklar cok kücük oldugu icin arap kivircigi denir. ben tesekkür ederim sekerimopuyorumnanaktan baska sorun olursa seve seve cevap veririm merak etme

çok teşekkürler ya benim kıvırcıklarımda öyle ama bu dediğin şekilde kuaföre anlatcam ama anlarsa tabi yine bildiğini okur ya onlar off inşallah beni anlayan bir kuaför bulurum kestirmeden önce yine senin fikirlerini alıcam yani tabi istersen neden bilmiyorum çok taktım saçlarımı

yorumlarınızı daha yeni okuyorum arkadşlar kusura bakmayın sizlere sordum ilk bikaç gün cevap gelmeyince bi cesaret kat attırdım bile. Ama çok güvenilir olması lazım gittğiniz yerin.Şuan çok memnunum herkes çok beğendi çok havalı duruyor diyolar bidaha hep böle olcak saçlarım teşekkürler =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…