Saç Kesim Şekilleri Saçlarım kısa ve acill saç modeli bulmalıyım yardım edermisiniz....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aymes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
7.266
5
156
42
İstanbul
selam arkadaşlar bu hafta sonu kardeşimin düğünü var ve ben hala nasıl saç modeli yaptıracağıma karar vermedim kuaförüme güveniyodum ama onunda acil işi çıkmış ve bu hafta sonu yokmuş hiç tanımadığım bi kuaföre gidicem oyüzden endişeliyim çok şık bi abiye aldım ama saçlarım nasıl olmalı sizce fikir verirmisinizomuzlarımda saçlarım

Bu haftasonu dugunde gormustum ben bır kızda cok begenmıstım tarıf etmeye calısayım anlatabılırsen kuafore yaptır... saclarının on tarafını ıkıye ayırmıslar masa ıle kıvırıp dalgaları arkaya dogru gıdıyor sacının ust tarafından da gerıye dogru tarayıp topuz gıbı arkaya bırakmıs ama sacları kıvırcık sekılde arka tarafta ust kısım duz asagılar dalgalı...Bıraaz karısık ve zor oldu ama en azından fıkır olur

kuaförde postis taktirabilirsin

postişleri yokmuş canım sordum

sağol fikrin için canım banada öyle bişeyler tarif etti galiba maşayla yaparız arkaya doğru toplarız önüde biraz kabartırız falan dedi inşallah senin dediğin gibi çok güzel olur çok özel bi gün benim için güzel olsun diye uğraşıyorum

Ins ıstedıgın modelı yaptırırsın foto koyarsında bızde gorürüz bakalım nasıl olmus diye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…