• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saclarım kıpkırmızı oldu ya acil yardım

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
kızlar arife günü sacımı boyattım.tarcın bakır boyuycaktım aradım taradım bulamadım.kuaföre gititim.sana kırmızımsı kızıl iyi olur falan diye çeld
iler kafamı.ozaman dedim dogal bi kızıl yap dedim.simdi saclarım kıpkırmızı ya sokaga cıkamıyorum kimse begenmedi çıldırcam.en cabuk sekilde nası kurtulurum bundan nolur yardım edin ya yalvarırım sinirim bozuldu çok fena ne yapayım

tamamen kapatır mı acaba koyu kahve.az önce okudum bi arkadas kullu kumralla acık kestaneyi karıstırmıs napsam ya koyu renk de yakısmıyo bana hiç sacım baya baya kırmızı offf cooook pişmanım ya

ah keşke benim kırmızı olsa kaydirigubbakcemile3
sinirlerini bozmada sen bi kutu ates kızılı ve çikolata kahvesi al.
ates kızılına ckolata kahvesinin yarısını dök. karıştır . cok koyu olmaz sanırım.
:sm_confused:

beyaz sabunla yıkayıp akıt boyayı kızıl çabuk akar sonra da koyu küllü kumralla bir kaç defa boyarsan kurtulursun kızıldan

kızlar saclarımı sürekli yıkıyorum hala kımızı su akıyo sizce şimdi boyasam olur mu kullu kumrala yarın boyuyım mı

acık kestane arıstırayım mı kullu umrala yoksa ikisinide kullu kumral mı alayım

yahu bi blen allahın kulu yardım etsin ya..sacımı hergün yıkıyorum braz acıldı.cumartesiye kadar boyucam aslında hemen boyucam da kimi dinlycegmi şaşırdım. kızlar sim di ben KULLU KUMRAL MI boyuyayım yoksa KOYU KAHVE mi..kullu kumral a acık kullu kumral karıstırsam olur mu .ben acık kullu kumralı cok begendim de 2 kutu onu boyasam kapatırmı acaba ..biri kestane boya diyo biri kahve diyo ne dersinz....ben açık kullu kumral istiyorum olur mu. olur derseniz hemen yapıcam 2 kutu

foto koysaydın iyi olurdu saçın açık bir kızıl renkse açık küllü kumral olur bence canım. ama eğer koyu bir kızılsa kahve ile küllü kumralı karıştırıp öyle boya derim ben...

açık küllü kumral kapatmaz sadece kırmızı turuncu gibi olur tonu değişir ,hatta bu saçını boyatmadan önce resim eklemiştim hatırlarsan küllü kumraldı o , bakır rengini bile kapatmadı kaldıki kırmızıyı küllü kumral ve açık kumral karışımı hiç kapatmaz boşa masraf [ denediğim için böyle net konuşuyorum , kaldıki resimde de gördün]

hadi ya ben acık kullu kumral ve kullu kumral almıstım dün napayım şimd neyle degiştireyim acaba ..sacım acık kkızıl koyu degil

küllü koyu kumral boya canım hemen değil ama en z 2 boyamada kapanır kızıllar benimde tarçın bakırdı şimdi koyu küllü kumral ile çok hoş bir renk oluştu,tavs
iye ederim,kızıldan eser yok şimdi saçımda

hadi ya ben acık kullu kumral ve kullu kumral almıstım dün napayım şimd neyle degiştireyim acaba ..sacım acık kkızıl koyu degil

kapatır kapatmasına ama tek boyamada değil , birkaçkerede anca , vaktin yoksa tek seferde değişsin istiyorsan [ ben küllü kumral ve açık kestaneyi karıstırmıştım , biraz koyu olmuştu ama aktı] bence küllü kumralı ver yerine açık kestane al , açık kestane ve açık kumralı karıştır , benim saçım kadar koyu olmaz hatırlatma amaçlı fotoğraf ekliyeyim istersen,birinci resim malum bakır - ikinci resim bakırın üzerine yaptığım küllü kumral - üçüncü resim kestane , kumral karışımı - son resim o karışımın 2 ay sonraki hali [ ışık vurmuş hali] [ şuan saçlarım hoş bir kahve ben çok beğeniyorum

Son düzenleme:
çok saol ya canım 3.resimini cok begendim bende kestaneyle acık kulluk kumral yapayım ozaman.cok teşekkur ederim

eğer o ton iyi dersen küllü kumral - açık kestane karışımı dır , eğer koyu dersen diye biraz daha açığını elde edebilmen için açık küllü kumral - açık kestaneyi önerdim bilgine

Back