kızlar saçlarımın kendi hali kıvırcık.eskiden kabarmaması için elimden geleni yapardım.şimdi bi türlü kabarmıyor :1no2: buklelerim eskisi kadar güzel durmuyor sanki...dökülmeye ve seyrekleşmeye de başladı...neler kullanabilirim kabarması için ve arkadan saç derimin gözükmemesi için neler önerirsiniz? :a015saç derimin gözükmesi gibi birde sorunum var saçlarımı kakül kestirdikten sonra ne olsuyda oldu saçlarım azalmaya başladı.eskisinden daha az gözüküyor yardım edin :teselli:
Çok üzüldüm canım yaa ama bende inan bu konuda hiç birşey bilmiyorum elma sirkesi bu konularda yardımcı oolabilir sanırm ama tam tarifi bilmiyroum bi internetten araştır kuaföre git bir kaç hile ile saçlarını gür göstericek birşeyler yapabilirmi sor bnmde saçlarım çok kabarıyo ama bn kabarmasını istemiorm hepimiz hep ters şeyleri istiyorum suna dumankayaya sor bence
dolgunlaştırıcı krem şampuan falan kullan canım belki düzelir ama bnm tavsiyem doğal şeylerden yana(gerçi nasıl bişeyin sorununa çözüm olcağını da bilmiyorum ama neyse) ama şampuan olarak elidorun hareketli bukleler mi neydi oyle bi şampuanı var onu kullan bide 7/24 kıvırcık saçlar için olan krem var
teşekkür ederim ilginiz için kızlar.elidorun hareketli bukleler kremini aldım ama oda pek bi işe yaramadı açıkçası.şu an head & shoulder kullanıyorum oda çok kepek yaptı birde saç dökülmesi sorunu olanlar yazarsa sevinirim acaba hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
yeni saç çıkması için yılan yağı kullan
geceleri yatmadan ısırgan çayı iç
dışarı çıkmadan önce şekil verirken diplere krepe yap
başını yere eğ ve fön tut kabarsın spreyle destekle :)
teşekkür ederim ilginiz için kızlar.elidorun hareketli bukleler kremini aldım ama oda pek bi işe yaramadı açıkçası.şu an head & shoulder kullanıyorum oda çok kepek yaptı birde saç dökülmesi sorunu olanlar yazarsa sevinirim acaba hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
canım bide GLİSS şampunı desen diyorum.benim saçlarımda kıvırcık denemediğim şampuan kalmadı en sonunda glissin yaban gülü yağı olan şampuanını ve kremini aldım onu kullanıyorum ve çok memnunum.çünkü benim saçlarımda az ama bu yine birz dolgunluk veriyo maylığını alıyo.tavsiye ederim.
şu an pantene kullanıyorum ama dolgunlaştırıp dolgunlaştırmadığından emin değilim.gliss şampuanı da merak ettim şimdi çok teşekkürler canım cevabın için.