• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım kabarıyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ZzZzeynep

..
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
345
9
96
şimdi nasıl anlttasam bilmiyorum:)
saçlarım aşırı derecede kabarıyor 2 kat fönle ancak iniyor her zamanda fön çektiremem (sadeece özel günlerde) ve tel tel kabarıyor, bildiğiniz gibi değil..

aralarına makas attırdım ama çok değil.. hafifçe.. :)

önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sacında boya varmı canım.. belki krem kullanmak ii gelebilir.. yada bakım ürünlerini kullanabilirsin.. hiç olmadı düzlestirici sampuanlar var etkisi olabilir

elsevenin saç düzleştiricisi var benimki senin anlattıgından daha fazlaydı bonus gibiydi ancak bir ayda düz oluyor hiiiç kabarmıyor :)

elsevenin saç düzleştiricisi var benimki senin anlattıgından daha fazlaydı bonus gibiydi ancak bir ayda düz oluyor hiiiç kabarmıyor :)

evet bende elseve nin düzleştirici etkilisini kullanıom ne elektriklenme oluyo nede kabarık duruyo. o sıkıntılarımdan kurtuldum yani. tavsiye ederim.​

evet bende elseve nin düzleştirici etkilisini kullanıom ne elektriklenme oluyo nede kabarık duruyo. o sıkıntılarımdan kurtuldum yani. tavsiye ederim.​
Hadi ya. CADIARZU
Bende aynı dertten muzdaribim. :1ninca:
Şampuanımı değiştirmek istemiyorum aslında kepek yapıyor sonra. benneyaptımki
Ama bir denesem mi diyorum. :delphin:

Hadi ya. CADIARZU
Bende aynı dertten muzdaribim. :1ninca:
Şampuanımı değiştirmek istemiyorum aslında kepek yapıyor sonra. benneyaptımki
Ama bir denesem mi diyorum. :delphin:

bende pek şampuan değiştirenlerden değildim ama bigüm markette baktım üzerine düzleştirici etki yazıyo. dedim alayım değişiklik olsun kepek falan yapmadı hatta saçım röfleli normalde şampuandan sonra krem kullanırım ama elseve i kullanırken krem kullanmadım hiç ona rağmen bende işe yaradı. denemekte fayda var umarım sendede yarar.

Ara makas değil de inceltmeleri lazım

Ben de yaptırmıştım tabii iyi bir yer değilse

resmen kırpıyor

O yüzden sadece incelt ama kısaltma dersen iyi olur

Çünkü kısalınca daha kötü durur.

Saç düzleştiricisi ile saçlarını şekillendirebilirsin...
Benim de saçlarım gürdür ve çabuk kabarır, saçlarım tamamen kuruduktan sonra saçlarımı düzleştiriyorum, sıvı saç kreminden püskürtüyorum ortaya ve uçlara, osnuç gayet iyi...
Yalnız saçlarım boya değil ve belli aralıklarla kestiriyorum, yumuşaklık biraz da buna bağlı...

aslında kuruluktan kabarır saçlar benimde saçlarım kuru + kıvırcık dolayısıyla çok kabarıo :S bu elseve'i ben de deniyim umarım olumlu bi sonuç alırım :S

sacında boya varmı canım.. belki krem kullanmak ii gelebilir.. yada bakım ürünlerini kullanabilirsin.. hiç olmadı düzlestirici sampuanlar var etkisi olabilir

saçımda boya yok canım..Aslında ben saçlarıma pek bakım yapmıyordum liseye kadar.Şuan lise öğrencisiyim ve çok kötü duruyo:S evlendiğimde napıcak sabah bi kalkıcam saçlarım berbat durumda kocam terk eder valla:S

elseve demiştin dimi:) saç düzleştiricisi ..
zaten eni düzleştirici alıcam bundan bulabişlirsem alırım canım çok teşekkür ederim sana..mirmirmirmir

ben hepsini denedim.düzleştiricidn başkası olmuyor.iyon teknolojisi fln hikaye.hepside kırıyor saçı uff :(

evet briyantin baya alıyo kabarıklıgını düzgün kullanılırsa yaglanmada olmuyo pek..

tinkywinky sen hangi düzleştiriciyi kullanıyosun..??

kızlar benim saşlar kıvırcık bu elseve bana da iyi gelirmi yani kabarıklığı önlermi..birde bu aramakası hangi kuaföre gitsem önermiyor ve yapmıyorlar..yaptıranlar memnunmu işe yarıyormu gerçekten..

İnanmayacaksınız ama ben banyodan sonra saçıma bildiğiniz bebak acı badem sütü sürüyorum zaman zaman.
Size nasıl etki eder bilemiyorum ama benim saçlarımda mucizevi bir etki yaratıyor.

canım ne gibi etki yaratıyor .. birde nerden bulabiliriz..ay tüm kabarıklığı giderici ürünleri alıp saçıma uygulucam yakında vallahi bıktım ...nasıl bşy ki o?

canım ne gibi etki yaratıyor .. birde nerden bulabiliriz..ay tüm kabarıklığı giderici ürünleri alıp saçıma uygulucam yakında vallahi bıktım ...nasıl bşy ki o?

Bütün kozmetik ürünleri satan dükkanlarda bulabilirsin. Acı badem sütü dersen zaten hemen bilirler. Ucuz da bir şey. Ben de burada bir arkadaş tavsiye etmiştim onun üzerine denemiştim. Dipleri hariç, nemli saça banyodan sonra sürüyorum haftada 1-2 defa. Bayağı yatıştırıyor saçı. Dalgasını da bozmuyor. Nemlendiriyor da saçın kuruysa. Hatta ertesi gün jöle, köpük, krem falan sürmeye bile gerek kalmıyor bende. Bir dene istersen, belki işe yarar.

Back