• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım için yardım!!

quexx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
5
0
1
34
arkadaşlar merhaba saçlarımı boyamaya karar verdim ibenim kendi saçlarım açıcıyla daha önce açıldı turunculuk vardı gitmesi için kumrala boyadım o da aktı zaten son halini de ekledim ben şimdi kuaförde boyarsam akar mı kızıl-kahve tonlarında renkler istiyorum kahverengi olsun ama bakınca kızıl olduğu da belli olsun kuaförde mi boyatmalıyım yoksa evde mi bu kahve-kızıl renkler de akar mı lütfen yardım edin
IMG_5459.JPG

arkadaşlar merhaba saçlarımı boyamaya karar verdim ibenim kendi saçlarım açıcıyla daha önce açıldı turunculuk vardı gitmesi için kumrala boyadım o da aktı zaten son halini de ekledim ben şimdi kuaförde boyarsam akar mı kızıl-kahve tonlarında renkler istiyorum kahverengi olsun ama bakınca kızıl olduğu da belli olsun kuaförde mi boyatmalıyım yoksa evde mi bu kahve-kızıl renkler de akar mı lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 2027121 [/QUOTEsuankievcut sac tonunuz kizil rengi tutacaktir.ben kizilin her turlu rengini kullandim siyahtan kizila donen biri olarak evde boyayacaksiniz kizilin her tonu akar kizil kahvede akar kahveligi kalir kuaforde de boyattanlardan da duydum akiyor kizil

öncelikle çok teşekkür ederim yani aslında istediğim kahverengi ama düz değil kızıllar da parlasın istiyorum bu boyayı aldım ama boyamaya cesaret edemedim nasıl tutar bilemiyorum açıkçası
image.jpg

öncelikle çok teşekkür ederim yani aslında istediğim kahverengi ama düz değil kızıllar da parlasın istiyorum bu boyayı aldım ama boyamaya cesaret edemedim nasıl tutar bilemiyorum açıkçası Eki Görüntüle 2027195
Kendi saç renginizi pek göremedim tam net çıkmamış resim ya da benim telefondan kaynaklı fakat seçtiğiniz saç rengi kendi saç renginize oturur.

Back