• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım için yardım edin lütfen kestirmek istemiyorum :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

BeyzaKy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
28
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. artık saçlarını hergün düzleştiren yada maşa yapan biri değilim uzun zamandır geçen gün yıkandım saçlarımı ördüm ıslakken sekil alsın diye sabah okula hazırlandığımda gözüme çok bişey batmamıştı çünkü çok azda olsa nemliydi zaten yeni salmıştım saçlarımı ama akşam eve bir geldim saçlarımın uçları çalı süpürgesi gibi. çok fazla kırığımda yok niye böyle oldular :( bunu geçiricek bişey yokmu illa kestirmek şart mı? :(

Canım biliyo musun kırıklarla dolu saçtan daha kötü bi görüntü yok.. Uzun ve bakımsız olucağına kısa ve bakımlı olsun. Bence kırıklarını mutlaka aldır... Hem kırıklarını aldırdıktan sonra saç çabuk uzar yada şöyle düşün uzun saçın modası geçti..

uuffffff kırık aldırmak çare değil yaa kuaförlere kırık al de zaten bi avuç saç verip gönderiyolar insanı
biçok formül denedim bu işten kurtulucam inş..

değerli arkadaşlar..saç bakımı konusunda bir kaç senedir sorunlar yaşıyorum.her seferinde google da yanmış saç bakımı yazıp çıkan sonuçları uzun uzun okuyorum.kadınlar kulubunude bu vesileyle keşfettim ve yorumları hep okudum.sonunda kendimde artık üye olup deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.. saçlarımla çok oynuyorum..bir kaç kere açma işlemi gördü. ve beyazlarım olduğu için de devamlı boyuyorum.kıvırcık saçlarımın yapısı iyice bozuldu.lastik gibi uzayan yanmış saçlarım oldu.
öncelikle şunu söylemeliyim ki biz akıllanmıyoruz..iş işten geçmeden lütfen herkes gerekli önlemleri alsın.ben ne mi yapıyorum?
saçlarımı mecburen boyamaya devam ediyorum.ama düzleştirici maşa ve fönü tamamen bıraktım diyebilirim.saçlarımı düzenli bir şekilde topluyorum.
aşağıda yazacağım saç bakım yağını sizlerle paylaşmak istiyorum.

aktardan alacağınız yağları birbirbiriyle karıştırıyoruz.hazır karışımlardan almayın.onları da denedim.
çörekotu-çamterebentin-argan yağı-zeytin yağı-susam yağı-badem yağı
bunlar olmazsa olmaz yağlar.bunların yanına
yılan yağı-sarımsak yağı-menekşe yağı bunlarıda ekleyebilrisiniz.

bunların içine eczaneden bemix bepanthen-evigen ampül alıp 3*4 adet kırıyoruz.bunu saçınıza haftada en az 2 kere sürüp bekleyin 2 saat falan.

saç diplerine yedirin iyice..uçlara doğru sürün.

bunu yapmak tek başına yeterli değil unutmayın.saçlarınızı ısıdan uzak tutun.mümkünse bırakın kendi kurusun banyodan sonra.
ben çok faydasını gördüm bayanlar.saçlarım kıvırcıklığını kazandı..dökülmesi azaldı.
faydalar kişiden kişiye değişir ama unutmayın bu işlemin hiçbir zararını görmezsiniz..

deneyimlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem.inşallah faydalanırsınız.

Back