Saç Uzatma Yöntemleri saclarim icin kedinden emin bir yorum bekliyorum

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
50
slm arkadaslar. bende kuafor oryal kurbaniyim.. ve suan saclarim kisa arkasi ensemde. ve uzamasini cok istiyorum. eski saclarimi cok ozluyorum ayda 1.5-2 cm uzuyor.. sizce nasil uzatirim.?gercekten uygulamis kesinlikle etkisini gormus arkadaslar formullerini paylasirsa cok sevinirim.. kendimi begenmiyorum kisa saclarla. en azindan yaza kadar goguslerimin uzerine gelsin. 3 dor cm arasi uzamasi bana yeter:( :(

Bende oryal kurbaniym kestire kestire kurtuldum yaniklarimdan simdi uzatma derdindeyim

Uzaması için ne kadar çok çabalarsanız o kadar geç uzar bırakın kendi haline uzar. Çok da bir şey istiyorsanız uzaması için sinameki kürünü uygulayın.

slm arkadaslar. bende kuafor oryal kurbaniyim.. ve suan saclarim kisa arkasi ensemde. ve uzamasini cok istiyorum. eski saclarimi cok ozluyorum ayda 1.5-2 cm uzuyor.. sizce nasil uzatirim.?gercekten uygulamis kesinlikle etkisini gormus arkadaslar formullerini paylasirsa cok sevinirim.. kendimi begenmiyorum kisa saclarla. en azindan yaza kadar goguslerimin uzerine gelsin. 3 dor cm arasi uzamasi bana yeter:KK43: :KK43:
Kendimden çok emin söylüyorum uzatmak için sinameki kürü, beslemek için doa kozmetik keratin maskesi...

Oryal değil ama bende kuaför kurbanıyım ve saçlarım kısacık ve depresyona ramak kaldı. Şu anda yaptığım şeyler sanırım işe yarıyor öncelikle hergün biotin hapı kullanıyorum. Haftada bir sinameki kaynatıp içine saf zeytinyağı ve bemiks ampul kırığ saçıma sürüyorum. Eskisine göre daha hızlı uzuyor

Canim halen sacinda yanik varsa uzamasi gec olur. Sinemaki kürü, sarımsaklı şampuan(kokusuz) eczanede var. Ve diger Otacı marka urunler etkisini gordum sahsen

Canim halen sacinda yanik varsa uzamasi gec olur. Sinemaki kürü, sarımsaklı şampuan(kokusuz) eczanede var. Ve diger Otacı marka urunler etkisini gordum sahsen
yurt disinda yasiyorum sinamaki var fakat digerleri yok ha bide badem yagi. doger yaglari siparis edip getirtiyorsun ama cok pahali oluyor.

Nerden b="now or never, post: 38395483, member: 640698"]Oradaki eczanelerdede vardir buyuk ihtimalle sarimsakli sampuan. 5bucuk ayda suan sacim kalcama yakin. Cok etkisini gordum[/QUOTE]
Nerden beline kadar uzadi bes bucuk ayda canm? Sampuanin markasi ne ?

vende ayni sekilde yanik saclar hic sekil almiyor kestirmessek kendisi kopup gudiyor zaten. dayanamayip kestirdim suan saglikli ama uzasin istiyorum
Vallahi çali supurgesi gibiydi.. Simdi uzasin diye duzlestirmiyorum yag bakimlari yapiyorum. Ama saçi cok yormamak lazim.. Cok bakim gozeneklerin kapanmasina neden oluyor. En onemlisi duzlestiriciyi birakmak bana gore..

Kendimden çok emin söylüyorum uzatmak için sinameki kürü, beslemek için doa kozmetik keratin maskesi...
sinamaki kuru hic nasip olamdi bana yurt disindsyim.sinamki bar ama bemix evigen yok. esim hastanede calsiyor. uzman arkadasina sormus. bemix icin oda demis ancak turkiyede var. burda yok o siparis edebilirsin. oda cok pahali oluyor. ve adam demis her samouanda vemixte olandan var bosuna satin almasin ... bende sasirdim canim. o dediklerini burda bulamam

sac rengim kumral. ama arazinda kizil pigmentler var tuaf bi sac rengim var ama cok hos birdahi sefere uzayirsam kendi rengime boyaticam kizillikarda kapansin diye.. bi uzatayimda. boyle giderse 2 senede gogus altima gelir. ama ben hizlandirmak istiyorum bu yaz gogus altimda olsun yeter:(

bi arkadasim onerdi bi ilac icinde keratin vs selenyum falan var onunla spor icin kullanilan protein tozu ve yogurt limon yumurta ve kahve dedi denemeye korktum ama suan uyluladim. bakalim omu denicem. kadinlar kulbinde turp var havuc ve bi takim yaglar var. ven yaglarim uzatmasinim sebebi masaj ve nemlendirme ozelligine bagladigim icin hamgi yag oldugu onemli degil bemim icin. ve zeytin yagi kullanirim saclarima en fazla.. turp havuc aktigi icin bir iki uygulamada biraktim. sinamaki de yurt disinda katilan ilaclari bulamadim ve uygulayamiyorum. daha baska oneriniz varsa bu bu saydiklarim icinden de olabilir yaotim uzadi gibisine. yalmaya hazirim:(

Vallahi çali supurgesi gibiydi.. Simdi uzasin diye duzlestirmiyorum yag bakimlari yapiyorum. Ama saçi cok yormamak lazim.. Cok bakim gozeneklerin kapanmasina neden oluyor. En onemlisi duzlestiriciyi birakmak bana gore..
Aynen 3 yıldır sacıma fon dahı cektırmıyorum desem yerı ama smdı pırıl pırıl saclarım var cok sukur ve belıme az kaldı sureklı kırık aldırırm ben duzlestırıcı tamamen cıktı hayatmdn masa vs. zamanında yanmıstı ayrıca renkten renge soktum desem yerı ama smdı cok şükür cok ıyı durumdalar..

Aynen 3 yıldır sacıma fon dahı cektırmıyorum desem yerı ama smdı pırıl pırıl saclarım var cok sukur ve belıme az kaldı sureklı kırık aldırırm ben duzlestırıcı tamamen cıktı hayatmdn masa vs. zamanında yanmıstı ayrıca renkten renge soktum desem yerı ama smdı cok şükür cok ıyı durumdalar..
Benimde oyle olsa keske :((

Back