• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım hızlı uzasın

*Saçın uzama hızı %30-50 aranında artar.
*Saçta kırılma ve çatallanma sorunu düzelir.
*Saçın güneş ışığı,havuz suyu,boya perma gibi zarar verebilecek etkilere dayanma gücünü artırır
*Saçta beyazlamayı geciktirir ve erken beyazlamada kısmi geri renklenme sağlar (bu etki sadece biotinde kökten çözüm şeklindedir bu amaçla üretilen diğer tüm ürünler boya yada benzer ürünlerdir ve kesildikten birkaç gün sonra dipte beyazlaşma başlar)
*Saça parlaklık verir (bu etkisi biotinli şampuanlada elde edilir)
*Saçlı derideki seboreyi düzeltir ve sebore sebebiyle oluşan saç dökülmesini azaltır



arkadaşım bu ürünü nereden bulabilirim acaba bide fiyat aralığını söylersen sevinirim
 
teşekkür ederim canım paylaşmışlar zaten ben birden öyle görünce heyecan yaptım :) :1:

yaklaşık 1 hafta önce solgar biotin 5000 liğini 33 liraya aldım.kullanıyorum inşallah faydasını görürüm. benim sorunum bölgesel seyrelme, şakaklarımda saç kalmadı desem yeridir.bugün kuaförde dökülme için 750 ml içme suyunu kaynat içine 1 tatlı kaşığı lavanta kurusu katıp 5 dk aynı şiddette kaynatmaya devam edip kapat ılıklaştıktan sonra süzerek yeni yıkanmış temiz saça uygula yarım saat beklettikten sonra sadece suyla durula diye söylediler. deneyeceğim bakalım. birde saçı sürekli toplamak şakakların dökülmesine neden olurmuş (ben gece bile atkuyruğuyla yatıyorum :):50:.
 
Back