Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım hızlı uzasın

*Saçın uzama hızı %30-50 aranında artar.
*Saçta kırılma ve çatallanma sorunu düzelir.
*Saçın güneş ışığı,havuz suyu,boya perma gibi zarar verebilecek etkilere dayanma gücünü artırır
*Saçta beyazlamayı geciktirir ve erken beyazlamada kısmi geri renklenme sağlar (bu etki sadece biotinde kökten çözüm şeklindedir bu amaçla üretilen diğer tüm ürünler boya yada benzer ürünlerdir ve kesildikten birkaç gün sonra dipte beyazlaşma başlar)
*Saça parlaklık verir (bu etkisi biotinli şampuanlada elde edilir)
*Saçlı derideki seboreyi düzeltir ve sebore sebebiyle oluşan saç dökülmesini azaltır

biotin (b1 vitamini),b12,b6 vitaminin karışımını kullandım benxol die vitamin var.kullandığım çinkodan ve kan haplarından daha etkili.2 hafta kullandım saçlarımda gözle görülür fark var.dahada kullanıcam insana bir enerji variyor oda güzel

o kadar çok şey denedimki saçlarımın uzaması için ama hiç bir şeyden sonuç alamadım..şimdi tek umudum bu çinko ve biotin bakalım bugün alıp başlayacağım sonuçları merak ediyorum..

bir de 2 şişe mecitefendinin sarımsaklı şampuanını kullanmıştım bir tek ondan sonuç almıştım hakkını yememek lazım:))))

Arkadaşlar merhaba biotin ve çinkoyu eczaneden recetesiz alabiirmiyim ayrenten nasıl nekadar miktar kullanılır nekadar süre kullanabilirim kısacası hiç bi bilgim yok bilen arkadaşlardan cvp bekliyorum teşekkürler..

evet ayşecim reçetesiz alabilirsin fazla pahalı bişi de değil çinko 8-9 tl gibi bişi biotin biraz pahalı 20-25 olması lazım nasıl kullanman gerektiğini eczacı söyler canım

arkadaslar nerden alıyosunuz bunları benımde acıl almam lazım:44::44::44::44:

aldıgım o kadar cok sey varkı her duydugumu alıorum hangısını yapacagımı sasırdım suan yılan yagı ıle lavanta kurunu yapıyorum bıtınce sınamekıne geccem ondan sonra bu cınko ya gecerım aman allahım kısın gelıncede turplu suuuuuuuuuuuu

Son düzenleyen: Moderatör:

bu kadar fazla abartma. bende senin gibiydim bi ara.. o kadar cok sey yapiyordum ki, her duydugumu gidip aliyordum.. almazsam deli oluyordum hastalik gibi birseydi.. giden paralarim oldu ve ben bakim yapmaktan o kadar biktim ki anlatamam...

bende çinko kullanmıştım saçlarımda çok aşırı bi dökülme vardı sadece saç değil bütün tüylerim dökülmüştü kaş kirpik hariç çinko kullandıktan sonra saçlarım düzeldi çok canlı ve gürleşti yalnız koltuk altı bikini bölgemdede fazla bi kıllanma oldu bilginiz olsun.yanında kükürtlü sabun kullanıyordum ve herhangi bi şampuan,.

yaklaşık üç haftadır biotin kullanıyorum. memnunum eczacıya sordum uzatmak için ne önerirsiniz diye en az üç ay biotin için iyi gelir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…