• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri saclarim hemen uzasin istiyorum ;((

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Valla kizlar bende anlamadim 2 ayda uzadi diyen arkadaslar var. Sinemaki boyayi akitiyomus. Ben yarin turp kurune baslamayi dusunuyorum. O da etkili oluyomus.

sinameki gerçekten uzatıyor fakat biraz da döküyor saçı, zeytinyağı menekşe yağı jojoba yağı çem terebentin bemiks evigen karışımını kullanıyorum saçlarım çoook yumuşak ve uzama farkediliyor,saçımı her gün ısıyla şekillendirmeme rağmen hiç kırığım da yok.daha da geliştirip kullanabilirsin tabi ki. umarım işe yarar :)

sinameki uzatıyo saçı ama fazla bi etkisi olduğunu düşünmüyorum yani omuzlardan bele kadar bi uzama mümkün değil :19:

Bu kadar dramatize etmeye gerek yok saçın belirli bir uzama kapasitesi vardır. Ve bu aynı zamanda yapıyla da alakalı. İster kür yapın ister bambaska yollara basvurun 1 ayda maksimim 2-3 cm uzar. 5 cm uzayacak hali yok. Kimisi 2 cm dahi uzamaz onları takviyeyle az da olsa bi uzama kat etmesi sağlanır. Omuzlarında olan saçı beline uzatacak değilsin 1 yılda. Mantıklı olun az. Kafana cok takma şuanki saçını kullan göreceksin ki gayet olurunda uzuyor.

saç uzatma işi genetik bence mesela benim sacım cok yavas uzayanlardan. bircok kürü denemisimdir oyle deli gibi uzama olmadı hic birinde sadece sacın daha sağlıklı gösteriyolar okadar. hem bide saç uzatmak bence vucudun içinden olmalı bol protelin tüketmeli dengeli beslenmeli. buarada 3 haftadır mayalı süt içiyorum bayada faydasını gördüm hem saç uzamasında hemde tırnaklarımda. maya cok yararlı birseymis zaten bi dene derim

Back