Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım hem ince telli hem dökülüyor hem kepekli hem çabuk yağlanıyor.Yardıımmm :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xxmgifq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
44
0
96
İstanbul
Kızlar saçlarımdan çok çekiyorum.Hep gür havalı saçlarım olsun istedim ama olmuyor.Uzatmak istiyorum uzadıkça cansızlaşıyor iyice inceliyor.2 gün demeden yağlanıyor.Bıktım kısaca.Bildiğiniz işiye yarıcak bişeyler varsa benimle paylaşır mısınız lütfeen ??

hem dokuluyo hemde yaglı demışsınız sacınızı kurutmaya calısmayın daha da cok dokulebılır dokulmesı ve canlanması ıcın sampuanın ıcerısıne sarımsak cam terebentın yagı badem yagı bemıks ampul ve evıgen ampul katmanı tavsıye ederım hem daha hızlı uzar hem dokulmesı durur hemde canlanır sacların

teşekkür ederim :) peki bu ampul dediklerini nerden bulucam birde sarımsağı nasıl koyucam ?

ampüller eczanede satılıyor canım saça baya fayda sağlıyor

bence haftada bır esıt mıktarda sampuanınla karbonatı karıstrıp saclarnı onla yıka ve son durulama suyunada bır lıtreye yarım cay bardagı elma sırkesı gelecek sekılde hazırla ve dök oylece cık.hem derın temızleme olacak sac koklerın nefes alacak hemde ph degerı dengelenecektır.kıme onerdıysem memnun kaldı denemelısın.

Canım yaglanma icin mentollü sampuan kullan dökülme icinde karanfilli su yap bi tutam karanfil bi sise su icine at 1 gün beklet dustan sonra son durulama suyu olarak kullan ben 1 haftada sonuc aldım

saç dökülmeleri için sarımsaklı şampuan ve maskesi birlikte kullanıldığında saç yağlanmaları içinde argan yağlı şampuan ve maskesi birlikte kullanıldığında muhteşem sonuçlar alırsınız.

saçlarının dökülmesine ısırgan otunu önerebilirim. bu sorunla bende karşılaşmıştım ısırgan çok işime yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…