- 10 Ocak 2023
- 139
- 48
- 27
-
- Konu Sahibi pembecicekli
bana da oyle geldi, daha fazla acarsam sac elimde kalicak, o yuzcen 8.11 e boyamayi dusunuyorum, sonucu paylasirimCanım tutsa bile alttaki renk turuncu olduğu için ve tek ton olmadığı için üstüne açık renk vurunca ya tutmaz ya da o renkte açıklı koyulu olur. Ve kesinlikle birebir ton tutmaz yani max tutmuş hali gene istediğinden koyu, bazı yerleri daha açık renk bazı renkleri biraz daha koyu olur
Yok yok bence de açma. Saçı da dediğin gibi daha fazla yıpratma. Mor şampuanlar falan kullanıyordu açmada olan turunculuk için sanki. Hiç araştırdın mı ? Bence onu bir net öğren, olmazsa birkaç gün sabah aksam mor şampuan kullan. Peşine boyayı vur…bana da oyle geldi, daha fazla acarsam sac elimde kalicak, o yuzcen 8.11 e boyamayi dusunuyorum, sonucu paylasirim
50 dk beklettim, Viba color 8.11, kuafor malzemeleri satan yerden aldim.Ne kadar beklettiniz? Bu 8.11 değil ya bence farklı bi renk yollamışlar. Küllü bi renk ama yine de akar ama koyuluğu gitmez.
Küllü boya ile turuncular karışınca böyle siyah gibi oluyor. Daha önce başıma gelmişti. Ayrıca 8 numara çok açık bir renk değil. Çok değişeceğini sanmıyorum kuaföre gidin isterseniz.kizlar merhaba
internetten 8.11 yogun kumral soyledim ve boyadim, 1 e 1 oranda karistirdim oksidanla. Suan saclarim asiri koyu, sanki 5 ve ya 6 numarayla boyamis gibi,
Bu akar mi zamanla acaba bileniniz var mi, hic bu kadar koyu beklememistim.
Akmaz o boyanın renkleri zaten çok koyu çıkıyor.50 dk beklettim, Viba color 8.11, kuafor malzemeleri satan yerden aldim.