• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım gür, şekil almıyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sevgi_kelebegi

Huzur Omzunda Kocacım
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
681
16
46
İzmir
saçlarım kalın telli ,gür, uzun katlı, kızıl... ne yaptıysam yüzüme yakışmadığını düşünüyorum , yüzüm yuvarlak,kahkül yakışmıyor.. düzleştiriyorum olmuyo, bukle yapmak çok uzun sürüyor,zaten sonuna kadar yapmadım o da daha kabarık gösteriyor.ara makas da 2 hafta iyi gibi sonra daha da kötü.saçımı topluyorum hep toplamanın yakıştığını düşünüyorum.. Ama ben saçımı açmak istiyorum göz alıcı olmasını istiyorum. önerebileceğiniz şampuan , saç kremi, saç modeli yada rengi var mı. nasıl kullanmam daha kullanışlı olur. beyaz tenli gibiyim, yüzüm toplu.ve kesinlikle kahkül yakışmıyor.

Eki Görüntüle 287466

saçların buna benziyor çok daha gür. fikriniz var mı kızlar?Şimdiden teşekkür ederim.

vallahi canım aynı derdi bende yaşıyorum saçlarım kalın telli şekil almıyor banyodan sonra çok kabarıyor

düzleştirmekten bıktım bende çare bulamadım

iştersen brezilya fönünü dene :34:

canım ne yalan söyleyeyim denemedik

kuaför 350 lira diyo oda bana biraz fazla geldi

ama bi topikte kendimizinde yapabileceğini yazmışlar

çok özendim ama biraz korktum istersen o topikin linkini vereyim sana bi bak istersen :34:

ben bi sitede gördüm hawai markanın 3lü seti

keratin
sülfatsız şampuanı
şaç bakım maskesi

89 liraymış ama açıkcası ben daha onu yapacak cesareti bulamadım ama çok istiyorum :31:

omzumu biraz geçik katlı, katlarım kısa.kalın telli. katlarım kesilince bob modeli denesem diyorum kullanımı kolay olur mu acaba aynı durumda olan var mı?

Bob modeli ile daha rahat edersin hem kısa ve kullanması kolay

Yine mi sen yaa?? Akillanmadin mi sen hala? Ben senin yerinde olsam üyeligimi coktan iptal ettirmistim. Bir de takildigim topikte kime sorduysam mesaj atmissin, milleti rahatsiz etmeyi kes artik. Bir an önce de kapatsinlar üyeligini, senin gibi yalancilara yer yok burada!

http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/306432-saclarimi-kazittim.html

Konu sahibi arkadasim cok gür saclara sahipsen sakin ola kisa kestirme saclarini. Omuzlarindayken bile kabariyorsa bob modeli kestirdiginde düzlestirmeden sekle girmez o saclar. Kendimden biliyorum yaniklarimdan dolayi küt kestirdim saclarimi ve düzlestirmeden sekle sokamiyorum. Ayni seyleri daha önce kisa kestirdigimde de yasadim. Aramakas bile ise yaramiyorsa beline kadar uzat saclarini, kabarik saclar uzadikca uysallasiyor cünkü. Saclarini uzatirsan hem göz alici hem kullanisli olur. Gür ve uzun sac bence mükemmel...

Back