Saç Rengi ve Saç Boyama şaçlarım fekaket acil yardımmmm (resimli)

Bi defa bozamaz olaydım
Peki o halde, hangi şehirdesin bilmiyorum. Eğer bulunduğun şehirde watsons varsa Colorb4 boya silici alacaksın. Eğer ulaşabilme şansın yoksa internetten

Goldwell System Color Remover Hair Saçtan Boya Silici Losyon

veya

Selective Oxy Reload

sipariş et. Kullanma talimatını uygula, saçların siyaha boyamadan evvelki kumralın tonuna dönecek diyelim ki 7 numara ise 7 numara olur ama saçtan pigmentleri tamamen sildiği için turuncu bir hal alacaktır. Üzerine istediğin tonda bir ana renk kullanır diyelim 7, içine bir fındık kadar İgora 0.22 turuncu azaltıcı eklersen ilk aşamada saçların yeşillenmeden doğal bir renk elde edersin. Bir müddet sonra ise gerçekte istediğin kumral tonuna boyarsın.

Peki o halde, hangi şehirdesin bilmiyorum. Eğer bulunduğun şehirde watsons varsa Colorb4 boya silici alacaksın. Eğer ulaşabilme şansın yoksa internetten

Goldwell System Color Remover Hair Saçtan Boya Silici Losyon

veya

Selective Oxy Reload

sipariş et. Kullanma talimatını uygula, saçların siyaha boyamadan evvelki kumralın tonuna dönecek diyelim ki 7 numara ise 7 numara olur ama saçtan pigmentleri tamamen sildiği için turuncu bir hal alacaktır. Üzerine istediğin tonda bir ana renk kullanır diyelim 7, içine bir fındık kadar İgora 0.22 turuncu azaltıcı eklersen ilk aşamada saçların yeşillenmeden doğal bir renk elde edersin. Bir müddet sonra ise gerçekte istediğin kumral tonuna boyarsın.
Kocaeli yaşıyorum var Burda watsons dediklerini yapıcam inşallah olur ya çok dua ederim sana

Pamam da neden Bi de çok yıpranmaz umarım yağlar kremler kullanıyorum biraz daha iyi oldu yine kötü olsun istemiyorum
O krem saç rengini koyulaştırıyor çünkü bu yüzden. Hatta saçlarını yıkayıp arındırdıktan sonra başka bir saç kremi de kullanma bir kereye mahsus... Açıcı gibi bir şey değil bu canım, bu yüzden saçta yıpranmaya sebep olmuyor, benim tecrübem bu yönde...

O krem saç rengini koyulaştırıyor çünkü bu yüzden. Hatta saçlarını yıkayıp arındırdıktan sonra başka bir saç kremi de kullanma bir kereye mahsus... Açıcı gibi bir şey değil bu canım, bu yüzden saçta yıpranmaya sebep olmuyor, benim tecrübem bu yönde...
Anladım teşekkür ederim araştırdım güzel yorumlar var Denicem bu da olmazsa keserim kısacık nişanlım saçımı kesmemi istemiyor diye kaldı yoksa çoktan kesmiştim

cok zor sac :S bi seferde bu Kadar nasil actin merak ettim... baya bekletmis olmalisin hangi Volum kullandin :S vs ...

kafani karistirmak istemem ama kuaföre gidipte siyaha dönme sac zor oldugundan sana sadece siyah diyorlar diye düsünüyorum..... 3 renkvar ararlinda acilmamis siyah sac var :S Boya boyayi acmaz..bi kere sacini boyadigin Zaman dipler uclarindan daha cok fazl acik olcak... Burda kullancagin volumler boyalar önemli ... orta kismindaki boya cok iyi o tonlar kullana bilirsin.. dip boyasinin volumunu fazla alma hatda kullanacagin tondan bir ton daha koyu yapa bilirsin cunku zaten boyayi fazla Almaz diye dusunuyorum. bence sen yinede iyi bir kuafore git kolay gelsin :) sonuclarida bekliyoruz

Anladım teşekkür ederim araştırdım güzel yorumlar var Denicem bu da olmazsa keserim kısacık nişanlım saçımı kesmemi istemiyor diye kaldı yoksa çoktan kesmiştim
Gerek kalmayacak canım, her saç rengi sorununda saçları kesseydik kimse saç uzatamazdı. Dene ve haber ver...

6 ay önce siyaha boyadığım şaçlarıma açıcı kullandım sonra istediğim rengi boyatacaktım siyahtan çok sıkılmıştım birazcık açmak istemiştim sadece :110:3 renk oldu.. yıprandı.. bu da bana ders oldu :cry: en açık hangi renk kullansam aynı renk olur yardım istiyorum siyah ve çok koyu renkler de istemiyorum:KK42:
Canım benim saçım gece mavisi iken bleach powder ile evde saçımı açtım birde 40 lıkla :S süresi direk kısa oluyordu annemle yetiştiricez edecez diye kimi yerler kahve turuncu gbi kim yerlerde platin bebek sarısı turuncu dolu karmaşaydı.Sonra İzmirde hobi diye kozmetik yeri vardı saolsun yardımcı oldular neva colourun organik kutu boyasından verdi tam olarak tonunu bilmiyorum ama ash blond yani kumral gibi bir şeylerdi biraz içinde saçıma oranla az geldi boya 3 4 kutuda anca yetti saçım uzundu ve gürdü ama o turunculuklardan eser kalmadı ki jojoba yağı vardı yanında krem şeklinde banyodan sonra kullandım ve cidden miss gibi koktu hemde saçıma bakım yaptı sonra üstüne sarı tonlarında istediğim bir rengi vurdum. Ama sana önerim bir süre kumral gibi tonlarda takıl yada olmadı açık kestanelerde yansımasız olursa renk değşimn daha kolay olur . Birde çok renk değiştirme saçında mümkün olduğunca sabit tonda kal yoksa benim gibi pigmentlerini mahfedip ne kadar boyarsan boya saçında boya tutmaz hale gelebilir dikkat canım

X