• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım Elektrikleniyor : (

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bence saçınız ıslakken duşta kremleyin ve o şekilde tarayın sonra durulayıp havluya sarın. çıkınca hiç bir şey sürmeseniz bile elektriklenme çok azalmış olur. ben fönün soğuk kısmıyla kurutuyorum bir de buna rağmen harika buklelerim oluyo elektriklenmiyor. en son su geçicek yani saçtan tarak geçerse işte o elektriklendiriyor.

bak bu çok doğru....ablam tarar saçlarını ve hemen havluya sarar...hiiç elektiriklenmez saçları...arkaları hele şahane oluyo...

şu jojobayı da denemek leazımaklinialirimsmile ama korkuyorum artık yağlardan...gliserin yapıyorum o iyi geliyo burda okuyunca da diğer tavsiyeleri hepsini alasım geliyo:jeyyar:

badem yağı sürün kızlar...
birde bebe şampuanı (dalin) saçlarıma dokunmaya doyamıyorum o zaman....
badem yağını sürüp 5 dk sonra yıkayın, normal şampuan da olur yıkayın çıkın harika saçlar......

ah ah benım gıbı ınce telli bıde sabah yıkayıp aksam yağlanan saçınız varsa ve durmadan elektrikleniyorsa çok kötu.ben elektriklenmeye şöyle çözüm buldum.sampuanladıktan sonra dusu soguga cevırıyorum saclarımın uclarını soguk suyla yıkıyorum ve elektriklenme olmuyo.denemenızı tavsıye ederım.soguk suyu ustunuze degdırmeyın aman:52:

menekşe yağı 2 işinizi birden görür hem elektiriklenmez hemde doğal dalga verir birde saç dökülmesine karşı etkili bir yağ yani saç diplerinize dahi sıkabilirsiniz

Boş bir şişeye su koyun su ılık olsun içine menekşe yağı ekleyin bunu banyodan sonra kurumuş kabarmış saçlarınıza uygulayın hem kuruyunca çok güzel dalgalanıyor kabarmıyor üstelik kırıklarada iyi geliyor ben çok memnunum:34::34:

Back