• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım elektrik çarpmış gibi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zeytingoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
4
0
86
İstanbul
Benim saçlarım kalın telli ve gür. uzunluğu belime kadar nerdeyse. ilk defa saçlarımı bu kadar uzatıyorum. ama sorun olan saçlarım elektrikleniyor. kabarık ve tel tel ayrı ayrı. bu arada saçlarım düz . sürekli düzleştiriciylede uğraşmak zoruma gidiyor. bana bir çözüm gösterirmisiniz.Birde hiç krem falan kullanmıyorum sadece saçlarımı yıkadıktan sonra boyalı saçlar için olan kremi kullanıyorum ...

yinede krem kullanmalısın demekki yeterli gelmiyor ama kuaförlerin saç açmak için fönden önce kullandıkları spreylerden kullan kolay açılmasını elektriklenmesini önlüyor 15 milyon civarında fiyatı ugun bendede aynı sorun var çünkü ben boyalı saçlar için şampuanımı kullandıktan sonra üstüne birde krem kullanıyorum durulanmayanlardan.

yinede krem kullanmalısın demekki yeterli gelmiyor ama kuaförlerin saç açmak için fönden önce kullandıkları spreylerden kullan kolay açılmasını elektriklenmesini önlüyor 15 milyon civarında fiyatı ugun bendede aynı sorun var çünkü ben boyalı saçlar için şampuanımı kullandıktan sonra üstüne birde krem kullanıyorum durulanmayanlardan.
Kullandığım krem durulanan. peki bana önere bileceğin bi krem var mı? sprey de aldım ama oda doğal görünmüyor jöle sürmüş gibi oluyor yani spreyden sonrada yıkamak gerekir saçları yine

roventanın ıyon özellikli saç ütüleri var ben onlardan aldım ve çok işe yaradı,artık elektiriklenmiyor.tavsiye ederim.ayrıca 7/24 tarzı kremlerde işe yarıyormuş,ama benim saçlarım ince telli olduğu için çok ağırlaştırıyor,kullanamıyorum.

gece ör yat sabah açarsın dalgalı olur ve çok hoş olur bence.. çok kalın örme ama o zaman köylü güzeli gibi duruyor .. benim aklıma bu geldi (:

7/24 saç kremleri var,dozunu çok abartmamak kaydıyla işe yarıyor,ben bir ara kullanıyordum
eğer fazla kaçırırsan saçlar kaç gün yıkanmamış gibi yağlı bir görüntüsü oluyooo hiç hoş olmuyoor

ama daha iyisi var,Avon'un bir kremi var,ben onu kullanıyorum sürekli
banyodan çıktıktan sonra saçlarıma sürüyorum ve durulamıyorum
çok pratik yani oldukça işe yarıyor
kesinlikle tavsiye ederim
tüm saç tipleri için durulanmayan saç bakım krem olarak geçiyor
yeşilimsi bir kutu
zaten açıklamasında da yazıyor,hem bakım yapıyor hem de elektriklenmeyi önlüyor

hem kullanımı kolay hem de işe yarıyor,deneyebilirsin pahalı bişey de değil zaten canım

aynı sorun bendede vardı ama benim saçlarımın uçları yanık olduğu için kaynaklanıyor yani sadece uçları böyle oluyordu ben maxxel diye sıvı şekillendirici buldum onu kullanıyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim.

Arkadaşlar paylaşımlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Avon ürünleri pek sevmiyorum şimdiye kadar hiç memnun kalmadım. maxxel sıvı derken ıslak gibimi duruyor sürdüğümnüzde.sonrasında yıkamak gerekirmi acaba?
bu arada saçlarımı örmeyi denicem arkadaşım :D

Benim saçlarım kalın telli ve gür. uzunluğu belime kadar nerdeyse. ilk defa saçlarımı bu kadar uzatıyorum. ama sorun olan saçlarım elektrikleniyor. kabarık ve tel tel ayrı ayrı. bu arada saçlarım düz . sürekli düzleştiriciylede uğraşmak zoruma gidiyor. bana bir çözüm gösterirmisiniz.Birde hiç krem falan kullanmıyorum sadece saçlarımı yıkadıktan sonra boyalı saçlar için olan kremi kullanıyorum ...

canım bence cok sanslısın sacların uzun ve gürmüş herkes uzun ve gür olmsını isityo yani ben mesela:) ama benım saclarımda cok ince telli oldugu için gür deil ve cok cabuk kırılıo takma bence sadece sac uclarına sürülen cok güsel kremler var onları kullan eminim güsel olur

Back