• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarım DÜMDÜZ ama DALGA yada PERMA istiyorum.. Yardım edin kızlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

artstyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
30
1
86
40
İstanbul
arkadaşlar saçlarım düz ve gür.. herkes çok beğenior ama biraz şekilensinler istiyorum.. fakat perma yaptırınca sonradan dökülüormuşş.. öle duydum.. dökülmelerine hayatta gelemem.. bazen elime 4 yada 5 tane gelince gözlerim doluor..ama soğuk perma diye bişi varmış.. bilgisi olanlatr yada önerileri olanlar varmıı.. ha bide kendim sarım geçen gün herles çok ama çok beğendi.. fakat süreklide o şekilde kendim saramam ki :S fikirlerinizi bekliorum özelliklede önceden perma gibi kalıcı şekilleri deneyen arkadaşlardan

permayı yaptırma derim ben yaptırdım mahfettim güzelim saçlarımı permadan önce saglıklı saçlarım vardı canlı duran sonra üni. giderken değişiklik olsun şekil vermek kolay olsun diye yaptırdım sacım kullanılan ilaçtan matlaştı permayı kullanmak için sürekli saç şekillendiri krem kullanıyorsun o kremler saçı döküyo artı permada saçı döküyo perma yaptıralı 4 sene oldu kaç defa kestirdim bilmiyorum ama etkisi hala gitmedi saçımın yapısı bozuldu şekil bozuklukları oluştu şimdi bu siteden saçının güzl görünmesi için care arıyorum. benden tavsiye :(

Back