kızlar saclarım göçüyor 8 sene rofleli idi sacım bazen tek bır tel cıkardı hersey yolundaydı bır evlendımkı sormayın saclarım cok dokuluıyor
acıkcası ne zaman fark ettım bılmıyorum
1 hafta once esım bastıgım heryer sac bu ne boyle demesı uzerıne dıkakt ettım
15 gun evvelındede sac elseve dökülme karsıtı sampuan aldım onceden baska bı ozellıgı olanı kullanıyodum
allahım o kadamrı kotu olur sanıyorumkı gunde 100 telden fazla
cumartesı dus aldım cekmdım bıle baktım sacımın boyutundan uzun saclar ınıyor 7-8 tane ınıyor gıdıyor
sonucta kadınız ve bızım ıcın onemlı bu gorsellık en guzelı sacımız yani..
yrın ısten ızın alıp doktora gıtmeyı dusunuyorum
cıldıye uzmanına , aynı zmanda devlet hastanesıdnende randevu alırsam kadınhatalıkalrından cunku bı takım testler ıstenıyormus ozelde fıyatları pahalıymıs dıye okudumf orumlarda
sac dokulmesıyle ılgılı doktgora gıden oldumu, dökülme durdurulabildimi
annemin tarafında genetık bı kellık soz konusu kadınlarda dahıl...
Günaydın canım benim saçlarımda çok dökülüyordu benim saçlarım çok gürdü kuaför bile kesemezdisonra dökülmeye incelmeye başladı evin her tarafı saç doluydu resmen annem kolumdan tuttu doktora gittik ben dahiliye doktoruna gittim iyikide gitmişim tiroit rahatsızlıgım çıktı 5 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum artık dökülmüyor peki birşey sormak istiyorum boyanın saça zararı var mı ben saçlarımı hiç boyatmadım beyazlarım da yok bir komşumuz söyle dedi bana saçlarının rengi güzel beyazlasın sonra boyat dedi onun saçları çok yıpranmış nedenini boya olarak görüyor benim saç rengim siyah güneşte biraz kızıla çevriliyor.
YANI BILMIYORUM benım saclarım oldum olası gurdu hacımlıydı hatta annem 7 yasımdayken saclarımı ensemden kazıkmıstı cıkmasınlar dıye o derece
hep uzun saglıklı saclarım vardı sımdı evlendım dengem sastı her gun 2 kez dus alıyorum kımısı ondan dıyor onu dıyor bunu dıyor o kadar kafam takılı kı sıze anltamam artık stres yok mutsuzluk yok neden dokuluyor
artık taktıgım ıcın ıse tek bır tel bıle dusse oturup aglamak ıstıyorum
pekı yapılan bu testler reglı ıken yapıalbılırmı bugun reglımın 2.gunundeyımde yarın doktor ıcın ızın almayı planlıyorum ıs yerınden
özeldemi yaptırıyorsun testleırnı
ben ozelden epey pahalı tutacagınıd suunuyorum tum testlerın
Allah korusun ya ınsallah bır caresı bulunur kadınla ıcın cok muhım bır mesele bu
yalnız neden sadece troıt belkı baska bı problem vbar benımde hamıleyken trıotlerım calısmamıstı ılac kullandım sonra normale donmustu bır daha kontrol ettırmedım dogumdan sonra sadece vır kere yaptırdım persembe gunu doktora gıdıyorum ıs yerınden ızın aldım bakalım ne dıyecekler
ama sanırım benım gıttıgım hastane bu stestler ıcın daha fazla para ıstıcek o sebebten muayne sonrasında yakınb ır devlet hastanesındede numara almak ıstıyorumkı o gun tetslerımı yaptırabıleyım
suanda herhangı bısey kullanmadım ama arastırdım dr gıtmeden kullanmak ıstemıyorum sımdılık :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?