• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım Dökülmüyor artık Kopuyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.543
4.466
873
Kızlar Saçlarım önceden dökülüyor diye üzülürdüm 1-2 yıl önce falan meğer ozamanlarki dökülme değilmiş
Şimdi banyodayken-Çıkınca-taradığımda topladığımda tutam tutam saçlarım elime geliyorkaydirigubbakcemile
Bioblas kullanıyorum şuanda 3 haftadır hiç bi etkide görmedim :bbo::bbo:
arada badem yağı sürüyorum dökülmesine engel değill ama Beslesin diye :1ninca::1ninca:
Başka bana önerebileceğiniz bişey var mı saçlarım ince telli-düz laelaelaelaelae
Saçına dokunduğmda bile dökülüyor yok böyle bişey artık:delphin::delphin:

kelin ilacı olsa başına sürermiş canım ya benimde bir ara durdu gibi oldu ama değilmiş elimi atınca geliyor yine ama eskiye oranla azaldı şükür deyim onada.
ilk zamanlar saçımda röfle olduğundan bende senin gibi acaba koparak mı dökülüyor dedim ama değil kökü gözüküyor çünkü.
koparak döküldüğünü nasıl anladın saçında röfle mi var seninde.

boyle kulaktan dolma seyler kullanarak dahada vahimlestirme durumu,bence sende demir eksikligi var,bi doktora gorun derim benyerimseniben

kelin ilacı olsa başına sürermiş canım ya benimde bir ara durdu gibi oldu ama değilmiş elimi atınca geliyor yine ama eskiye oranla azaldı şükür deyim onada.
ilk zamanlar saçımda röfle olduğundan bende senin gibi acaba koparak mı dökülüyor dedim ama değil kökü gözüküyor çünkü.
koparak döküldüğünü nasıl anladın saçında röfle mi var seninde.

kopuyor çünkü kısa kısa geliyr bazen elime normaldede çok uzun değil saçlarım boynumda falan kestirdim durum kötü yani

boyle kulaktan dolma seyler kullanarak dahada vahimlestirme durumu,bence sende demir eksikligi var,bi doktora gorun derim benyerimseniben

Kulaktan dolma şeyler olduğunu sanmıyorum
Bioblas bi şampuan canım genelde saç dökülmesinde kullanılır.
ve bazı yağlar işe yarıyor yada bitkisel ürün diyeyim geçen yıl gttiğimde doktorda badem yağını önermişti yerimseniben:delphin:

senelerdir saç problemi yaşıyorum bioblas falan bunlar hikaye benim saçımın dökülmesini bırakın kopuyo resmen geçen kış saçla ilgili siteleri dolanırken bir site dikkatimi çekti 1 ay boyunca o siteyi inceledim sanatçılar bile kullanmış yorum yapmışlar 19 bitkinin karışımı şampuan ve yağ saç yağını haftada 2 kere sürüyorum şampuanıda her yıkamada muhteşem bişey şampuan saçlarımın dökülmesini durdurdu yağda saçımı uzattı zaten yağ saç uzaması için düzgün kullanınca gerçekten faydasını görüyorsunuz.ki benim saçlarım doğru düzgün uzamaz ama bu sayede uzadı ve kendine geldi 65 tl iki ürün pahalı gelebilir ama değer bence....

senelerdir saç problemi yaşıyorum bioblas falan bunlar hikaye benim saçımın dökülmesini bırakın kopuyo resmen geçen kış saçla ilgili siteleri dolanırken bir site dikkatimi çekti 1 ay boyunca o siteyi inceledim sanatçılar bile kullanmış yorum yapmışlar 19 bitkinin karışımı şampuan ve yağ saç yağını haftada 2 kere sürüyorum şampuanıda her yıkamada muhteşem bişey şampuan saçlarımın dökülmesini durdurdu yağda saçımı uzattı zaten yağ saç uzaması için düzgün kullanınca gerçekten faydasını görüyorsunuz.ki benim saçlarım doğru düzgün uzamaz ama bu sayede uzadı ve kendine geldi 65 tl iki ürün pahalı gelebilir ama değer bence....

zuzu şampuanların saç dökülmesini durduğuna inamıyorum ama seni önceleri görmüştüm saç başlığında şikayetin geçtiğine sevindim bende bitkisel bir şampuan arıyorum şampuanın adı nedir birde kullandığın yağlar açarsan nerelerde satılıyor

Back