How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yıpranmış acil bakım önerisi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yagmur_tanesi

GÜL Kİ HAYAT SANA GÜLSÜN
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
335
32
318
merhaba kızlar saçlarım siyahtı ve bır anda sarıya cevırmeye calıstım tabıkı olmadı sarı olmayınca kızılı denedım saçlarım acayip yıprandı bıldıgınız tel tel kabarıl mat vede kırıklar oluştu bana cil söyle etklili bir bakım önerisi vermeniz mümkünmüdür denenmiş tastikli bakmlar saçlarım bakımsız mat yıpranmış ezik duruyor acil yardım şimdiden tesekkürlereyvahedigeldismile

cnm mucizevi bakımlar yok bence hepsi zaman ve emek istiyor..çeşitli saç bakımları sitede mevcut kafana yatan birini haftada 1-2 ya da orda yazdığı şekilde uygula derim..

canım kerastase yeşil serinin maskesini öneririm..aynı şey benimde başıma geldi ve saçlarım daha ilk kullanımda farketti..

tskrlr uçlarından kestırdım uçlarıda ıncelmiş mayaonez sürdüm kına yaktım zeytın yagıda sürdüm bakalım bolucak

bende bugün kuaföre gittim kırıklarını aldırıyım diye bu almayla bitmez dedi saçın çok yıpranmış dedi kuaförüm :( uçlarını kestirdim ama acil bakımı başlamam lazım :( canım sen denediysen sonuç aldın mı ?

daha yenı basladımbırde uzasın dıye bu sınemakılı bakım yapmıs kızlar onu yapacagım sarımsaklı sampuan alacagım aktarda sordum 10 tl dedı bırde saf zeytın yagı var onu surerım bıde arada mayonez umarım ıse yarar sımdı sıra bunları uygulayacak gunlerı bulmekda ama dogruyu soylemek gerekırse saclarım fena haldeydı semsert denecek gıbı bıldıgın naylon kına yakmıstım ıyı geldı zeytın yadıda surmustum oda besledı suan ıcın zararı yok ama kına kendıne getırdı bayagı 3 ayda bır kınamı yenıleyecegım nasıpse uzun bakımlı saclar dıleyın bana kızlar

Benimde saçlarım aynı senin gibiydi. Siyahtı kışın bi kere açtırdım ama alışamadım bu gune kadar hep siyah olduğu için 1 hafta sonra tekrar siyaha döndüm 1 ay önce tekrar açtırdım saçımı saçlarım mahvoldu resmen normalde belime kadar geliodu kuaför dedi zaten saçların ilk açılmada kötu olmuş keselim. Kestirdim ama bi işede yaramadı kafayı yicektim resmen :)
Dün maske yaptım ilk yapmamda bile işe yaradı. Bemix ampül bepanten ampül bide evigen ampülle 50 ml badem yağının tamamını karıştırdım. Biraz zeytinyağını ısıttım sonra o karışımdan koydum içine saçıma bone taktım 2 saat falan kaldı o. Baya toparlandı gibi saçlarım dene istersen

bu arada o karışımın tamamını koymana gerek yok ben biraz koydum içine zaten fazla gelir saçına.umarım düzelir saçın:)

Back