• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yıprandı önerileriniz neler?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
Merhaba ben saçlarımı mart ayında açtırıp bakıra boyatmıştım o zamanlar iyiydi güzeldi ama ne olduysa ben bir anlık gazla geçen ay viyoleye boyadım sonra sıkılıp tekrar açtırıp bakır yaptım. Belimdeki saçlar ortadan itibaren uçlarda dahil öyle kırıklarla dolu ki... saçıma dokunan barbie bebek saçı gibi ya da peruk gibi diyor ki gerçekten öyle oldular zaten boyadığımda orta ve uçlar direk sarı oluyor 1 yıkamaya çok yıprandılar hatta yandılar galiba elim geçmiyor saçın içinden. Şimdi bu saçı böyle uzun tutmanın pek manası kalmadı gibi geliyor :/ Saçımı kütten biraz uzun mu kestirsem yoksa bu saç düzelir mi? Hiç sanmıyorum aslında ama sorayım yinede.

slm canım ben iki aydır saclarıma aktardan aldığım karısık saç bakım yagı kullanıyorum ve sonuc mukemmel parlak canlı yumusacık annemde kullanıyor boyalı sacları canlandı ne dokuluyor hem beslıyor hemde uzatıyor onerırım herhangı bır aktardan alabılırsın bakım yagı banyodan once sur bır saat beklet ve yıka farkı sende gorcen bır hafta ıcınde:)

ben sarıkızın saç serumunu öneririm, duştan sonra bir kaç damla sür saçlarına yumuşacık oluyor:46:

Eveet bende sarikiz sac serumu oneririm . Bir suru serumum var hala da aliyorum ama sarikiz her zaman alinacak bir urun benim icin. Cunku yapisi hafif yaglandirma filan da yapmiyor. Onun disinda morfose argan yagli da guzel yeni kullanmya basladim down under naturlas sac serumunu onun da kivami yapisi guzel ama bir sure kullanip yorum yapabilirim. Ayrica saclarina yaglarla bakim yapabilirsin yaglari benmari usulu isitarak bakim yapatsan faha iyi sonuc elde edersin bir de keratin iceren sac maskeleri kullanabilirsin :-)

Kestirdim saçlarımı malesef ama şu an yumuşacık oldu boyasızken ki yumuşak haline döndü böyle uzatmayı düşünüyorum ama önerdiğiniz bakımları kullanmam şart sonuçta her ay boyatıyorum :)

Sarıkız serumu ilk kez duydum.nereden alabiliriz ?

Merhaba ben saçlarımı mart ayında açtırıp bakıra boyatmıştım o zamanlar iyiydi güzeldi ama ne olduysa ben bir anlık gazla geçen ay viyoleye boyadım sonra sıkılıp tekrar açtırıp bakır yaptım. Belimdeki saçlar ortadan itibaren uçlarda dahil öyle kırıklarla dolu ki... saçıma dokunan barbie bebek saçı gibi ya da peruk gibi diyor ki gerçekten öyle oldular zaten boyadığımda orta ve uçlar direk sarı oluyor 1 yıkamaya çok yıprandılar hatta yandılar galiba elim geçmiyor saçın içinden. Şimdi bu saçı böyle uzun tutmanın pek manası kalmadı gibi geliyor :/ Saçımı kütten biraz uzun mu kestirsem yoksa bu saç düzelir mi? Hiç sanmıyorum aslında ama sorayım yinede.

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

ben saçlarımdaki sorunu my life garden sarımsak defne ısırgan özlü üçkür bir arada şampuanla çözdüm sadece eczanelerde satlıyo saçlarımın dökülmesi
durdu saçlarım güçlendi ve daha hızlı uzadı çok memnunum ayrıca iade garantili başka birşey kullanmuyorum çok memnunum herkeze tavsiye ederim.

Back