- Konu Sahibi eylulsenol
-
sadece sarısını kullanırsan daha az kötü kokuyor :)o karışımı duymuştum bende ama yumurta çok kokuyo kokusu çıkmıyo dedikleri için yapmaktan vazgeçmiştim. cidden çok mu kötü kokuyo
yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar. bende bi kuaförden içinde 15 tane yağın olduğu saç bakım yağı aldım 1 aydır kullanıyorum saç tellerim biraz kalınlaştı gibi ama tam da istediğim gibi olmadı.(içinde badem yağı ve hint yağı da varmış). canlanmadı. ben saçlarım hem canlansın hemde sağlıklı görünsün istiyorum çünkü artık saçların çok kırılmış, çok yıpranmış denmesi sinirlerimi bozuyo. bi ara düzleştirici ve maşayı bırakmıştım ama yinede eski haline dönmemişti saçlarım. bu aralar mezuniyet törenlerim vs olduğu için tekrar saçımı yapmak zorundayım. elidor keratinology yi denicem. peki fiyatı ne kadar ?
20 TL ye aldım watsondan, gratisde denk geldim geçen gün de yine aynı fiyattı .. bak ayrıca watson saç kremleri var geçen akşam ballısını aldım 500 gr.lık koca kutu 8 TL idi.. kullandıktan sonra saçlarım bi hacim yaptı ki hayret ettim buna rağmen de yumuşacıklardı.. bunu da kullanmaya devam edicem en azından bir yere gitmeden kesin kurtarıcım olur zira benim saçlarım öyle ince telli ki anlatamam sürekli kafamda yapışık duruyolar.kuaförden aldığın yağ karışımına gelince en azından haftada 1 mutlaka yap. ben şampuanıma da biraz menekşe yağı katıyorum faydasını gördüm mü ne evet ne hayır ama kokusu enfes
Geçen ay boya yakmıştı ve benimde saçlarım o şekilde olmuştu elimde kalıyodu.bir ay boyunca iki günde bir saçıma hint yağı ve badem yağı sürdüm topuzumu yapıp oturdum dersimi öyle çalıştım sabahta yıkadım:) şimdi canlandı,kendine geldi,baya toparlandı.şiddetle tavsiye ederim etkisi acayip belli oluyo.ayrıca hint yağını gözlerine deydirmeden hafifçe kirpiklerinede uygularsan onlarda uzuyo,güzel oluyo:)
20 tl yse iyi çünkü benim saçıma herşey yaramıyo bide boş yere para vermek istemiyorum. inşallah işe yarar. bide bana nasıl kullanıldığını ne sıklıkla kullanıldığını falan anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?