Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yıprandı (acil) !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

eylulsenol

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
27
3
16
İstanbul
2 sene önce düzleştiri kullanmaya başlamamla birlikte saçlarım baya bi döküldü,yıprandı.
doktora gittim tahlil yaptırdı bişey çıkmadı. bir karışım verdi onu uyguladım kullanırken iyi geld, ama ilaç bitince dökülme aynı hızla devam etti.
ve bu süreç içerisinde saçlarım git gide yıprandı, çok cansızlaştı. şampuanıma bepantene ampülleri kırdım sadece uzamasına yardımcı oldu ama saçlarda bi canlılık yok.
forumdada bi kaç yöntem okudum ama hepsini yapamayacağım için en iyisi birine danışmak diye düşündüm ve bu konuyu açtım.
şuan saç bakım yağı aldım(15 tane yağ karışımı) onu kullanıyorum ama öğrenci olduğum için sürekli saçı yağla-uzun uzun yıka biraz zaman alıyor
ve gereken bakımı yapamıyorum. ve daha da kötüsü saçlarım git gide azalıyor.
elime aldığımda bi tutam bile etmiyo düşünün artık durumun ciddiyetini.
lütfen bi yardım edin. eski gür ve canlı saçlarımı geri istiyorum.

dokulmesı ıcın maya maskesı onerırım.kuru veya yas mayayı ılık suyla krem kıvamına getır sacına sur 1 saat sonra yıka.ayrıca son durulama suyuna elma sırkesı ekle canlandıracaktır.en onemlısı ıse duzlestırıcı denen sac katılını kullanma canım haftada bır fon falan cektır cok duz sevıyorsan cunku duzlestırıcı kullanarak yaptıgın hıc bı bakımın faydası olmaz tm nemını alıyor scın

Geçen ay boya yakmıştı ve benimde saçlarım o şekilde olmuştu elimde kalıyodu.bir ay boyunca iki günde bir saçıma hint yağı ve badem yağı sürdüm topuzumu yapıp oturdum dersimi öyle çalıştım sabahta yıkadım:) şimdi canlandı,kendine geldi,baya toparlandı.şiddetle tavsiye ederim etkisi acayip belli oluyo.ayrıca hint yağını gözlerine deydirmeden hafifçe kirpiklerinede uygularsan onlarda uzuyo,güzel oluyo:)

aynı dertten muzdariptim.. kuaförüm bana bir krem önerdi her banyoda her yıkamada kullandım isim , marka vermem doğru mu bilemiyorum editörlerin affına sığınarak :26:yunseyin kuru ve yıpranmış saçlar için olan kremiydi..oldukça toparladı ve ayrıca yakın zamanda da uçlarda kalan kırıkları inat ettim kestirmedim ve üstüne üstlük gittiim yine kuaförüme röfle istiyorum dedim yaptırdım. yine de bakımlarımı ihmal etmedim 15 gün önce watson mağazasına uğradığımda elidor keratinoloji serisinden yoğun bakım kremi önerdiler.. 5. kullanımda saçı düzelttiğini iddia ediyorlardı..içimden hadii canımmm dedim ama o gün bugündür kullanıyorum ve bugun bir arkadasım sacların nasıl topladı kendını dedı.. faydasını göreceğini düşünüyorum

yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar. bende bi kuaförden içinde 15 tane yağın olduğu saç bakım yağı aldım 1 aydır kullanıyorum saç tellerim biraz kalınlaştı gibi ama tam da istediğim gibi olmadı.(içinde badem yağı ve hint yağı da varmış). canlanmadı. ben saçlarım hem canlansın hemde sağlıklı görünsün istiyorum çünkü artık saçların çok kırılmış, çok yıpranmış denmesi sinirlerimi bozuyo. bi ara düzleştirici ve maşayı bırakmıştım ama yinede eski haline dönmemişti saçlarım. bu aralar mezuniyet törenlerim vs olduğu için tekrar saçımı yapmak zorundayım. elidor keratinology yi denicem. peki fiyatı ne kadar ?

Canim önce kiriklardan yipranmis saclarda kurtul ve kestir kiriklarin iyice bi gitsin böyle mis gibi .
Sonra hep bakim yapa yapa uzat Fön bile yapma.
Bigudi al canim aksamlari yatarken falan tak sabaha kivircik olsun .
Ben hic bakim kürleri yapmadim ama Isirgan otu'nun iyi oldugu söylüyorlar isirgani al kaynat banyoda yika sacini onun suyu ile.

Son düzenleme:
ya hepiniz haklısınız çok doğru söylüyosunuz. benim saçlarım ince telli ve yıkadıktan sonra çok kabarıyo. bide bende sinüzit denen bi bela var yaz kış saç kuruturum ben. yani mecburen. saçımı düzleştirmediğim zamanlarda fön çekiyorum biraz. ama milletin saçına bakıyorum o kadar düzleştiriciyle bile sapsağlıklı ve kırık yok bakım da yapmıyolar deli oluyorum. öğrenci olduğum için saçıma yağlarla bakım yapmak biraz zahmetli gelmişti o yüzden pek yapamamıştım ama artık yapıcam. kel kalırım diye de ödüm patlamıyo değil

merhaba
benimde saçlarım düzleştiriciden dolayı yıpranmış ve azalmıştı ve ben zeytinyağı,bal ,yumurta karışımını kullanmıştım 2 hafta arayla uyguladım 6 aya kadar hem hacim kazandı hemde çok canlı görünüyor şimdi ayda bir yapıyorum bu kürü

o karışımı duymuştum bende ama yumurta çok kokuyo kokusu çıkmıyo dedikleri için yapmaktan vazgeçmiştim. cidden çok mu kötü kokuyo

20 TL ye aldım watsondan, gratisde denk geldim geçen gün de yine aynı fiyattı .. bak ayrıca watson saç kremleri var geçen akşam ballısını aldım 500 gr.lık koca kutu 8 TL idi.. kullandıktan sonra saçlarım bi hacim yaptı ki hayret ettim buna rağmen de yumuşacıklardı.. bunu da kullanmaya devam edicem en azından bir yere gitmeden kesin kurtarıcım olur zira benim saçlarım öyle ince telli ki anlatamam sürekli kafamda yapışık duruyolar.kuaförden aldığın yağ karışımına gelince en azından haftada 1 mutlaka yap. ben şampuanıma da biraz menekşe yağı katıyorum faydasını gördüm mü ne evet ne hayır ama kokusu enfes

benmde baya bı kotydu saclarım yag karısımıma ampullerden kırdım duzenlı kullandım toprlndı we dıplerden mınık mınk saclar ckıo

20 tl yse iyi çünkü benim saçıma herşey yaramıyo bide boş yere para vermek istemiyorum. inşallah işe yarar. bide bana nasıl kullanıldığını ne sıklıkla kullanıldığını falan anlatırmısınız

peki tatlı badem yagı mı acı madem yagımı farkeder mı acaba :)

uzun zaman gelemedim siteye , cevap bayağı geç oldu kusuruma bakma.. her gün duş alıyorum her defasında kullanıyorum ben,zira çook ince .. kuaförüm bile saçların çok toplamış naaptın diye sordu geçen gün..açıkçası ben çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…